Followers

Sunday, October 22, 2017

bonding time

hujung minggu bersama keluarga

rasanya hari ahad je lah yang suami mama lynn betul-betul free. biasanya weekdays husband mama lynn balik kerja dah lewat. badan pun letih so tak sempat nak outing hari bekerja.

kadang-kadang tak perlu nak pergi tempat grand-grand untuk outing. dapat lepak kat park pun dah berbunga sangat hati. apa yang paling penting masa bersama keluarga tu ada.

semalam kami 5 beranak lepak di setia city mall. bukan kat dalam mall tu tapi kat park luar mall tu. best sangat + banyak aktiviti riadah yang boleh dilakukan bersama keluarga tercinta. jom intai-intai gambar kami semalam.



anak bujang mama lynn . abang long zahir
ayah layankan je anak dara nak main layang-layang. naik tinggi ker tu dik ?

snap by our hudband. happy sangat both mama dan mak. semalam kami sewa 2 buah basikal elektrik. rm45 untuk setengah jam (kalau sebuah jatuh rm25/30 minit). 

yeay.... happy day untuk semua



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar