Followers

Tuesday, October 25, 2016

Setelah Sekian Lama

Assalamualaikum

TAK TAHU nak mula macam mana. Terlalu lama rasanya blog mama lynn bersawang. Terlalu banyak yang dah mama lynn tertinggal. Sejak betul2 sibuk ngan kerja di pejabat + buat pulak business kecil-kecilan mama lynn terus lupa kecintaan pada blogging.

Tengahari ni cuba balik bukak blog ni. Subhanallah... mujur masih wujud. Mama lynn masih di sini cuma tak lagi aktif seperti masa lalu. Mudah-mudahan entri tak seberapa ni dapat lah mengubat rindu kalian pada mama lynn. MOTIFFF....

mama lynn oktober 2016

Moga diberi kesempatan untuk terus menulis di sini. Jujur minat menulis ni tak mampu mama lynn nafikan. Sejak menyepi mama lynn banyak mencoret di FB je. Boleh cari mama lynn di FB by using name Lynn Kamarul. MENGHARAP masih ada yang sudi singgah di sini. Doakan semuanya baik-baik belaka.

Jujur menulis bukan kerana nama sekadar berkongsi hari-hari yang dilewati bersama kalian. 24/7 sekarang bussy. Banyak jugak cerita yang kalian terlepas mengenai mama lynn. In shaa Allah kan ada entri lain selepas ini. 




♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar