Followers

Tuesday, October 25, 2016

Produk Frozen Keluaran Mama Lynn

assalamualaikum..

seperti yang mama lynn maklumkan pada entri sebelum ni mama lynn ada berniaga kecil-kecilan. now nak share produk sejuk beku yang mama lynn usahakan. alhamdulillah dah dekat 2 tahun mama lynn dengan kerja ni. memandangkan mama lynn ni pjj ngan en suami, masa lapang mama lynn diisi dengan menguli. mula-mula belajar dulu sekadar menambah ilmu tapi tak sangka boleh jadi punca pendapatan. sedikit sebanyak dapat jugak mama lynn survive di era 2016 yang penuh GST ni.

yang pasti mama lynn tak pernah cuba menaikkan harga jualan. in shaa Allah penghujung tahun ni mama lynn dalam perancangan mengeluarkan 4-5 jenis kuih sejuk beku lagi. kerja dari rumah macam ni kalau diusahkan bersungguh-sungguh mesti mendapat perhatian. sedia maklum mommy2 zaman sekarang ramai yang bekerjaya. dapat jugak memudahkan tugasan harian mereka dalam penyediaan masakan.

jom intai apa yang menarik dari dapur rumah mama lynn :

SARDIN ROLL 
SOSEJ ROLL
KARIPAP KENTANG

RM4.00 PER PACK

CRAB ROLL
KARIPAP SARDIN

RM5.00 PER PACK

ROLL KOSONG 

RM3.00 PER PACK

1 PACK = 10 PCS 

sardin roll sebelum digoreng RM 4.00 per pack
karipap kentang RM4.00  per pack / karipap sardin RM5.00 per pack
karipap kentang

sardin roll dan karipap kentang siap goreng . both RM4.00 per pack
sosej roll RM4.00 per pack

 andai kata u alls berminat boleh je whatsapp mama lynn. mama lynn cover jugak COD area KL tetapi penghantaran terhad di KL Sentral. kawasan utama yang mama lynn COD adalah KAPAR, MERU, SETIA ALAM, SHAH ALAM dan kawasan terdekat. nak belanja pic crab roll takde pulak dalam HP ni. macam mana nak order ??? boleh je whatsapp mama lynn di 011.11646607

nanti ada masa mama lynn sambung lagi. takde la entri nak promote business semata-mata. jujur rindu sangat nak menulis entri di sini. sayang u alls.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

1 pesanan kasih sayang:

  1. Alhamdulillah..moga terus maju mama lyn... lama tak kesini..harap sihat2 hendak nya:)

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar