Followers

Thursday, February 5, 2015

PEMENANG GIVEAWAY : SAYA NAK L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

assalamualaikum

baru berkesempatan tulis entri kemenangan. kenapa mama lynn guna term 'kemenangan' ???? sebab pagi ni mama lynn nak umumkan senarai pemenang 


ape pun mama lynn nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua contestant. u all semua terbaik di mata mama lynn. komitmen yang u all bagi dah menunjukkan u all berminat nak gunakan produk L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM. pada yang berjaya mama lynn ucapkan TAHNIAH dan pada yang kurang bernasib baik boleh cuba lagi di lain masa. doakan mama lynn murah rezeki agar dapat buat GA bagi L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM free.


Hadiah Tempat Pertama:

Sebotol L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM (free of charge)

1. Sha Dhira 

http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html
Slogan : Saya nak L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMMING SERUM kerana ingin menghadiahkannya buat ibu tercinta bersempena dengan ulangtahun kelahiran ibu tidak lama lagi. Saya percaya dengan L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum ini yang mempunyai kandungan yang diformulasikan dari Swiss Apple Stemcell dan mempunyai keistimewaan yang hebat akan membuatkan ibu saya tersenyum kerana telah berjaya membuang lemak degil dengan hanya menggunakan serum ajaib dan berkesan ini. Saya berharap dengan adanya L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum akan dapat merialisasikan impian ibu saya yang inginkan bentuk badan yang lebih langsing sepertimana ribuan testimoni pengguna lain yang telah berjaya mengempiskan perut, mengecilkan paha dan lengan dan mendapatkan berat badan yang diidamkan kerana telah berjaya menyingkirkan lebihan lemak hanya dengan menggunakan produk hebat  L'AROME Apple Stem Cell Slimming Serum.


Hadiah Tempat Kedua Hingga Kelima

Pembelian sebotol L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM pada harga ahli (bukan senang nak dapat) ** Harga pasaran rm160.00 / botol 

2. Hani Fadhlina Abdul Rahman
http://jombercontest.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

3. Anys Nadhilah
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html?m=1

4. Mama Darwiish
http://mamadarwiish.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

5. Azman Arsad
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

Kepada semua pemenang cepat-cepat lapor diri dengan mama lynn. sila hantarkan butiran peribadi anda kepada mama lynn melalui whatsapp 011-11646607. paling penting pememang tempat pertama cos mama lynn nak pos L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMMING SERUM cepat-cepat. 

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

3 pesanan kasih sayang:

  1. Alhamdulillah, terima kasih tak terhingga diucapkan kpda mama lynn.

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Mama Lynn!! Appreciate it so much!!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah terselit juga dekat situ... terima kasih semua :)

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar