Followers

Tuesday, January 6, 2015

SAYA JUAL #PRODUKFROZEN A.K.A KUIH SEGERA DIGORENG


Lama tak iklan #produkfrozen mama lynn di sini. alhamdulillah sambutan terhadap produk frozen masih MERIAH. maklum sahaja ramai para isteri yang bekerja sekarang ni. so balik kerja kalau boleh semuanya nak cepat. nak sediakan juadah minum petang pun nak kena cepat.

kalau beli je kat luar rasa belum tentu sedap TAPI dengan #produkfrozen ni anda tak perlu risau lagi. rasa tidak berubah (alhamdulillah maintain sama) . sedap + secukup rasa. + harga pun tak mahal macam #produkfrozen di pasar raya.

mama lynn jual dengan harga murah !!!!!!!!!!!!!!

  • KARIPAP 
  • SARDIN ROLL
  • DONUT 
MASING-MASING RM4.00/ PACK
* 1 PACK ADA 10 BIJI
* boleh request inti lain tapi tambahan rm1.00 untuk roll kacang merah , karipap inti sardin, karipap inti ayam dan karipap inti daging

BERMINAT ???????????

tempahan boleh dilakukan melalui 

sms/whatsapp
Lynn Kamarul 011-11646607

SARDIN ROLL

KARIPAP & DONUT


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar