Followers

Friday, January 2, 2015

Pek Jimat L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum



ramai yang dah maklum tentang kenaikan harga L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum. jangan gusar masih ada penjimatan BESAR bila anda memilih untuk membeli pek jimat . kenapa dan mengapa ???

ok mari kita lihat 

BELI 1 BOTOL = RM160.00 
BELI 2 BOTOL = RM320.00

(MEANS KORANG BELI 2 MASIH RM160.00/ BOTOL )

kenapa tak pilih untuk jimat BESAR ???

BELI 4 BOTOL = RM385.00 

KITA KIRA PULAK RM385.00 BAHAGI DENGAN 4 BOTOL 

KITA AKAN DAPAT RM96.25 UNTUK SATU BOTOL

KIRA BALIK YE

HARGA PASARAN RM160.00 X 4 BOTOL = RM640.00 

SEKARANG YOU ALL DAH JIMAT SEBANYAK = RM255.00


+ dapat keahlian percuma + postage pun percuma


tak payah susah hati dah. pakat ngan kawan-kawan beli 4 botol terus. anda bayar sebelum pukul 12 tengahari, hari tu jugak mama lynn pos. pembayaran selepas 4 petang mama lynn pos hari keesokkannya.jangan risau cos beli ngan mama lynn stok sentiasa ada. 

macam mana nak bayar ???? hanya melalui akaun maybank mama lynn seperti di bawah. make sure anda whatsapp kembali slip pembayaran, nama , alamat dan no telefon bagi tujuan penghantaran barang.  



pilihan di tangan anda. jom beli dengan pek jimat untuk menjimatkan duit poket anda. 

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar