Followers

Wednesday, January 7, 2015

KENAPA ANDA PERLU MULA GUNAKAN L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM ?


L'AROME : Serum Ajaib !

Pernahkah anda mendengar produk terlajak laris jenama L'AROME? 
L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum merupakan serum ajaib yang dapat membakar lemak anda dalam masa 24 jam! Ia sekaligus dapat mengurangkan kesan parut selepas bersalin wanita dan dapat mengempiskan perut anda. 

L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM diformulasi khusus untuk :

LEMAK : Pembakaran lemak berlaku sangat pantas ! Anda hanya perlu sapu serum di kawasan yang bermasalah seperti perut, bawah lengan dan paha. Ia akan kekal di lapisan kulit luar dan dalam kerana ia mudah meresap. Pembakaran lemak berlaku setiap kali anda makan dan berpeluh selagi anda tidak membasuh bahagian yang diletakkan serum. Mudah kan??

SELULIT : Perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu jika anda sapu dengan konsisten.

LANGSING : Perubahan yang amat ketara dalam 3-7 hari. Anda boleh membentuk kecantikan dan kelangsingan tubuh dengan memberikan tumpuan di kawasan yang bermasalah.

STRETCH MARKS : Hampir 100% hilang dalam masa 1 bulan. Membantu membakar lemak berlebihan di samping menghilangkan stretch marks. Best kan?

Cara penggunaan L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum.

Sapukan 2 kali sehari siang dan malam (selepas mandi) pada bahagian bermasalah. Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih baik. Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.


Nota : JANGAN letak terlalu banyak sebab takut panas.

Sebarang Pertanyaan Sila Pm Terlebih dahulu di link ini :
✆ SMS / WhatsAPP ke : 011-11646607♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar