Followers

Wednesday, January 21, 2015

kesayangan hati hamba



gambar ni mama lynn dah penah upload dalam FB mama lynn . oh pada kawan2 blog yang nak bersahabat di FB jugak boleh la add mama lynn di https://www.facebook.com/lynn.yazli .  gambar ni takdelah baru sangat. rasanya gambar awal bulan disember yang lepas.

saje belanja gambar yang tak berapa nak selfie ni. lama sangat tak wefie ngan en suami. dah lama berumahtangga ni nak bergambar berdua naik malas. nama pun lelaki , tak la suka sangat nak bergambar. 

k la... saje je nak tulis entri hari ni. lama sangat tak menulis cerita tentang diri sendiri. semuanya asyik entri produk je. mesti u alls bosan singgah blog mama lynn ni.

syukur julai yang akan datang ni kami akan menyambut anniversary yang ke 6 tahun. kalau mama lynn ada anak sendiri for sure dah masuk tadika dah kan. takpelah belum rezeki mama lynn kot. ada masa mama lynn tulis lagi ye. take care 

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

1 pesanan kasih sayang:

  1. Comel la mama lynn..wajah keibuan terserlah dlm gambar tu

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar