Followers

Friday, January 2, 2015

GIVEAWAY : SAYA NAK L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM




ASSALAMUALAIKUM

rasa nak mulakan entri tahun baru 2015 ni dengan giveaway. alhamdulillah rezeki berbisnes  L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM  agak baik sepanjang 2 bulan ni. so rasa macam nak belanja you alls L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM secara percuma.

mesti ramai yang nak mencuba nasib kan. ape pun syarat-syarat penyertaan sangat mudah, you alls just follow je. jom intai apa yang u alls kena buat :

1. FOLLOW blog mama lynn ni  (wajib tunjukkan bukti)
2. FOLLOW FB mama lynn (Lynn Kamarul) 
3. Buat entri bertajuk GIVEAWAY : SAYA NAK L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM
4. tempek banner di atas dalam entri u alls,
5. Lengkapkan slogan "SAYA NAK L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMMING SERUM KERANA ..... "
6. copy kan link entri anda ke ruangan komen entri ini ye

mudah je kan. pemenang akan mama lynn umumkan pada 3 februari 2015. jom intai apa pulak hadiah yang mama lynn tawarkan.

Hadiah Tempat Pertama:

Sebotol L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM (free of charge)

Hadiah Tempat Kedua Hingga Kelima

Pembelian sebotol L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM pada harga ahli (bukan senang nak dapat) ** Harga pasaran rm160.00 / botol 

jangan buang masa. sape cepat dia dapat. yang pasti undian secara telus akan diadakan ye. SEMOGA BERJAYA !!!!!!!!!!!

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

31 pesanan kasih sayang:

  1. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2015/01/saya-nak-larome-apple-stem-cell.html

    ReplyDelete
  2. saya join

    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  3. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  4. as salam mama lynn...saya join..
    http://jnjikita.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  5. dgn lafaz bismillah, aida join...
    http://adianiez.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  6. TERIMA KASIH DI ATAS PENYERTAAN ANDA. TUNGGU UPDATE SENARAI PESERTA ISNIN DEPAN YE

    ReplyDelete
  7. Eyza dah join..

    http://eyzamiel.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  8. http://cammylia.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  9. kita join!

    http://hikayatleyha.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    =D

    ReplyDelete
  10. Salam,arrien join yea ^^

    http://arrienlove.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  11. Assalamulaikum... Cik Ash datang join.... :)
    http://cikash.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  12. CN join yer ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  13. http://inlove-wanda.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  14. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  15. http://nurpu3balqisbatrisyia.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  16. http://mamadarwiish.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  17. hikma join :) hehe
    http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  18. Nad join ye..
    http://loveyoucontest.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  19. hikma join :) hehe'
    http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  20. http://kakikutiphadiah.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  21. ASSALAMUALAIKUM
    TERIMA KASIH MAMA LYNN UCAPKAN DI ATAS PENYERTAAN ANDA. IN SHAA ALLAH BY TODAY MAMA LYNN AKAN SENARAIKAN SEMUA SENARAI PESERTA. BOLEH LA U ALLS SEMUA BERSUAI KENAL. PENGUNGUMAN PEMENANG AKAN DIBUAT AWAL FEB NANTI. WISH ALL THE BEST BUAT SEMUA.

    SALAM SAYANG
    MAMA LYNN

    ReplyDelete
  22. Nak join jugak lah ...http://jombercontest.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  23. http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html?m=1

    ReplyDelete
  24. ASSALAMUALAIKUM
    TERIMA KASIH MAMA LYNN UCAPKAN DI ATAS PENYERTAAN PENGUNGUMAN PEMENANG AKAN DIBUAT AWAL FEB NANTI. WISH ALL THE BEST BUAT SEMUA.

    SALAM SAYANG
    MAMA LYNN

    ReplyDelete
  25. join :)

    http://ohresepiku.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    BLOG OH! BLOG

    ReplyDelete
    Replies
    1. ASSALAMUALAIKUM
      TERIMA KASIH MAMA LYNN UCAPKAN DI ATAS PENYERTAAN PENGUNGUMAN PEMENANG AKAN DIBUAT AWAL FEB NANTI. WISH ALL THE BEST BUAT SEMUA.

      SALAM SAYANG
      MAMA LYNN

      Delete
  26. TENGKUBUTANG join yeaa

    http://honeyoyeke.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  27. shad join,
    akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  28. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  29. join jugak ^_^

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2015/02/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar