Followers

Tuesday, January 27, 2015

Tinggal 4 Hari Untuk dapatkan L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum Secara Percuma

SAPE NAK L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM SECARA PERCUMA ???? jom sertai GA yang mama lynn anjurkan dari awal januari lepas. tinggal 4 hari je lagi sebelum GA ni tamat.

setakat pukul 7.20pg 27 januari 2015 peserta yang dah menyertai GA seramai 20 orang. anda masih ada peluang lagi untuk menang. chances untuk menang pun tinggi cos peserta tidak terlalu ramai.

jangan lepaskan peluang ni. mama lynn sangat-sangat mengalu-alukan para blogger untuk turut serta ++ syarat penyertaan juga agak mudah.

jom intai senarai peserta di SINI dan pada yang nak join GA boleh klik link di bawah. 


klik SINI untuk JOIN 


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Wednesday, January 21, 2015

kesayangan hati hamba



gambar ni mama lynn dah penah upload dalam FB mama lynn . oh pada kawan2 blog yang nak bersahabat di FB jugak boleh la add mama lynn di https://www.facebook.com/lynn.yazli .  gambar ni takdelah baru sangat. rasanya gambar awal bulan disember yang lepas.

saje belanja gambar yang tak berapa nak selfie ni. lama sangat tak wefie ngan en suami. dah lama berumahtangga ni nak bergambar berdua naik malas. nama pun lelaki , tak la suka sangat nak bergambar. 

k la... saje je nak tulis entri hari ni. lama sangat tak menulis cerita tentang diri sendiri. semuanya asyik entri produk je. mesti u alls bosan singgah blog mama lynn ni.

syukur julai yang akan datang ni kami akan menyambut anniversary yang ke 6 tahun. kalau mama lynn ada anak sendiri for sure dah masuk tadika dah kan. takpelah belum rezeki mama lynn kot. ada masa mama lynn tulis lagi ye. take care 

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUMBELI DENGAN HARGA JIMAT



ramai yang complaint kata L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM mahal . eh mahal sangat ke ? kalau beli satu botol memang nampak macam mahal tapi kita boleh buat penjimatan besar kalau kita beli 1 SET terus. boleh la ajak kawan-kawan share.

1 set = 4 botol
harga 1 set = RM385.00
so akan jatuh RM96.25 / botol

kalau korang beli secara loose RM160.00 botol
RM160.00 x 4 botol = RM640.00

korang akan jimat sebanyak RM63.75 untuk setiap botol


klik pada gambar untuk lebih jelas 

TAWARAN pembelian SET adalah jauh lebih murah jika dibandingkan dengan pembelian sebotol. in shaa Allah dengan manfaat produk yang sangat BAIK pasti membuatkan anda tersenyum. mama lynn tahu ramai yang ada masalah LEMAK BERLEBIHAN. bertindaklah sekarang dari tidak berbuat apa-apa. kita keluar bajet sikit untuk mengembalikan keyakinan diri sendiri.

macam mana nak beli ? pembayaran boleh dibuat melalui akaun maybank seperti di bawah. setelah pembayaran dibuat sertakan bukti pembayaran, nama, alamat dan no tel melalui whatsapp seprti no tertera. 



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Monday, January 19, 2015

BELI L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM DENGAN HARGA JIMAT

bila saya iklankan produk LAROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM ramai yang berbicara soal harga.
RM160.00 / BOTOL BOLEH JADI MAHAL PADA SESETENGAH ORANG TAPI
NAK JIMAT U ALLS BOLEH BELI
1 set (4 botol) dengan harga RM385 FREE MEMBER !!!!
JIMAT BERGANDA DARI BELI 1 BOTOL RM160

:: boleh la share ngan kawan2 sepejabat atau adik-beradik
:: tak rugi beli cos manfaat dia sangat besar



FUNGSI & KEBAIKAN L'AROME
========================
> Membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.
> Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut.
> Boleh disapukan pada double chin.
> Menghaluskan tekstur kulit.
> Mengeluarkan angin2 dalam badan.
> Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland.
99% Berkesan menyelesaikan masalah gemok dan perut buncit
100% berkesan untuk hilangkan selulit dan stretchmark

STOKIS SAH ANDA !
WHATSAPP :011-11646607
SMS / CALL : 012-4204398

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Friday, January 16, 2015

KELEBIHAN L'AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™

Umur dah meningkat? Muka mula berkedut?
Kini anda tidak perlu risau lagi.
Memperkenalkan L'AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™ mampu mengurangkan garis-garis halus, mengurangkan kedutan dalam masa 10 Hari Penggunaan Berterusan.

KELEBIHAN L'AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™
✔ Pencerahan kulit, licin & Menyerikan kulit wajah
✔ Meremajakan Kulit dari dalam
✔ Antipenuaan
✔ Antioksida
✔ Mengurangkan kedutan (kesan seawal 10 hari)
✔ Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit wajah
✔ Menegangkan dan Menganjalkan Kulit
✔ Menghalang pigmentasi pada kulit
✔ Menghilangkan kesan parut jerawat
✔ Memperbaiki & pembaharuan sel-sel baru pada kulit
dan bertindak dari dalam
✔ Meneutralkan kembali kulit yg rosak akibat daripada
UV, pencemaran & penuaan
✔ Membantu menghilangkan/mengurangkan jeragat




sebarang pertanyaan :

011-11646607

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Monday, January 12, 2015

PROMO TERLAJAK JIMAT : L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

PROMO TERLAJAK JIMAT!!!!!!!!!!!!
PM  (FB)/ WHATSAPP/ CALL FOR THE BEST PRICE
COMFIRM ANDA TAK KAN RUGI
TERHAD HANYA UNTUK 10 BOTOL SAHAJA


Lynn Kamarul 011-11646607

DIANTARA PENGGUNA L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM 


PRODUK BERKUALITI ( KELULUSAN KKM) 

DIANTARA PENGGUNA L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

KAWASAN UNTUK SAPUAN 





♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

SENARAI PESERTA GIVEAWAY : SAYA NAK L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM


http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

Assalamualaikum...
Selamat pagi Isnin. Seperti dijanjikan mama lynn sempat jugak update senarai peserta GIVEAWAY : SAYA NAK L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM . tarikh tutup penyertaan adalah 31 januari 2015. so pada yang belum berkesempatan boleh la turut serta join. hadiah yang menanti anda memang idaman ramai di luar sana. just klik di link yang mama lynn sertakan di atas. good luck buat semua. so peserta yang dah join in case kalau mama lynn terlepas pandang please notice me ye. takut-takut ada link yang tercicir. 

Jom kita lihat senarai peserta : 

1. Nor Nazliana
http://adna2029.blogspot.com/2015/01/saya-nak-larome-apple-stem-cell.html

2. Cikdelima merah
http://cikdelimamerah.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

3 . Azman Arsad
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

4. Mar Mansor
http://jnjikita.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

5. adianiez AIDA
http://adianiez.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

6. Eyza 
http://eyzamiel.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

7. Mila Hilas
http://cammylia.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

8. Leyha Adie
http://hikayatleyha.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

9. Arrien::@man!::
http://arrienlove.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

10. Cik Ash
http://cikash.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

11. Cikgu Norazimah
http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

12. Cik Adda
http://inlove-wanda.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

13. MRS Rongoks
http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

14. Umie A'nez
http://nurpu3balqisbatrisyia.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

15. Mama Darwiish
http://mamadarwiish.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

16.  Sugar Meow
http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

15. Nadratul Syazwana
http://loveyoucontest.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

16. Mastura Aziz
http://kakikutiphadiah.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

17. Anys Nadhilah
http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html?m=1

18. Hani Fadhlina Abdul Rahman
http://jombercontest.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

19. Puteri Wanita
http://ohresepiku.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

20. Tengku Butang
http://honeyoyeke.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html?showComment=1422313982166#c8934112827973841086

21. Sha Dhira 
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

22. Mastura Aziz 
http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

23. Hafezah Yusof
http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2015/02/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Thursday, January 8, 2015

Harga Set Produk



Poster di atas menerangkan harga set bagi setiap produk. Lebih jimat pembelian set.

Lynn Kamarul
011-11646607
♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

mark down harga L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

Alhmadulillah rezeki awal pulak bulan ni
Dapat bonus kedua pulak

So sempena hari senyum lebar saya ni saya nak mark down harga
Sapa berminat boleh pm / whatsapp / call
Bukan selalu belanja u alls kan

Sape cepat dia dapat


Lynn Kamarul
011-11646607






♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Wednesday, January 7, 2015

KENAPA ANDA PERLU MULA GUNAKAN L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM ?


L'AROME : Serum Ajaib !

Pernahkah anda mendengar produk terlajak laris jenama L'AROME? 
L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum merupakan serum ajaib yang dapat membakar lemak anda dalam masa 24 jam! Ia sekaligus dapat mengurangkan kesan parut selepas bersalin wanita dan dapat mengempiskan perut anda. 

L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM diformulasi khusus untuk :

LEMAK : Pembakaran lemak berlaku sangat pantas ! Anda hanya perlu sapu serum di kawasan yang bermasalah seperti perut, bawah lengan dan paha. Ia akan kekal di lapisan kulit luar dan dalam kerana ia mudah meresap. Pembakaran lemak berlaku setiap kali anda makan dan berpeluh selagi anda tidak membasuh bahagian yang diletakkan serum. Mudah kan??

SELULIT : Perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu jika anda sapu dengan konsisten.

LANGSING : Perubahan yang amat ketara dalam 3-7 hari. Anda boleh membentuk kecantikan dan kelangsingan tubuh dengan memberikan tumpuan di kawasan yang bermasalah.

STRETCH MARKS : Hampir 100% hilang dalam masa 1 bulan. Membantu membakar lemak berlebihan di samping menghilangkan stretch marks. Best kan?

Cara penggunaan L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum.

Sapukan 2 kali sehari siang dan malam (selepas mandi) pada bahagian bermasalah. Gunakan setiap hari untuk kesan yang lebih baik. Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.


Nota : JANGAN letak terlalu banyak sebab takut panas.









Sebarang Pertanyaan Sila Pm Terlebih dahulu di link ini :
✆ SMS / WhatsAPP ke : 011-11646607



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Tuesday, January 6, 2015

Cara Penggunaan dan Kesan-Kesan Awal Selepas Penggunaan

Cara Yang Berkesan Menggunakan L'arome:

●Pastikan diri dalam keadaan Bersih iaitu selepas mandi.
●Pastikan permukaan sapuan kering, bebas dari air.
●Picitkan Serum ditangan bermula dengan 1 Punch dahulu. Jika kurang Panas, tingkatkan penggunaan sehingga rasa panas yg selesa. (MAKSIMUM TIADA HAD JIKA BOLEH TAHAN KEPANASAN TERSEBUT)
●Sapukan secara bulatan arah lawan jam utk serum tersebut meresap ke dalam Liang2 roma dengan sempurna. Sapu sehingga kering. (Kalau boleh, tepuk-tepukan, cubit-cubitkan permukaan sapuan, utk lebih cepat serum meresap kedalam liang roma)
●Gunakan Konsisten 2 kali sehari, Pagi dan Malam.
●Teruskan langkah2 ini secara berterusan sehingga anda nampak kesannya.



Kesan-kesan Awal Menggunakan L'arome:

●Akan terasa panas tetapi akan hilang kepanasan tersebut secara berperingkat.
●Akan terlihat kulit bertukar menjadi kemerahan (ini kerana kesan pembakaran lemak sedang berlaku)
●Akan rasa sedikit gatal2. Ini Normal. (Ini kerana Kesan daripada Toksin2 yg dibakar oleh L'arome sedang berlaku)
Ini semua hanya akan berlaku di permulaan penggunaan sahaja.


****AWAS!! 
•Jangan terkena mata atau alat sulit.
•Pastikan tangan yg diguna utk sapuan, di basuh bersih menggunakan sabun.
•Jangan sapu terlalu banyak, kerana serum ini panas.


HARGA BARU MULAI 1 JANUARI 2015. NAK JIMAT BELI 1 SET + FREE MEMBER REGISTRATION 

NAK DAPATKAN L'AROME SECARA PERCUMA JOM SERTAI GIVEAWAY NI 

MACAM MANA NAK BELI ?????? 

PEMBAYARAN BOLEH DI LAKUKAN MELALUI :


Selesai membuat pembayaran boleh la whatsapp slip pembayaran bersama-sama dengan NAMA, ALAMAT dan NO TELEFON bagi tujuan penghantaran produk ke depan pintu rumah u alls. 


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

SAYA JUAL #PRODUKFROZEN A.K.A KUIH SEGERA DIGORENG


Lama tak iklan #produkfrozen mama lynn di sini. alhamdulillah sambutan terhadap produk frozen masih MERIAH. maklum sahaja ramai para isteri yang bekerja sekarang ni. so balik kerja kalau boleh semuanya nak cepat. nak sediakan juadah minum petang pun nak kena cepat.

kalau beli je kat luar rasa belum tentu sedap TAPI dengan #produkfrozen ni anda tak perlu risau lagi. rasa tidak berubah (alhamdulillah maintain sama) . sedap + secukup rasa. + harga pun tak mahal macam #produkfrozen di pasar raya.

mama lynn jual dengan harga murah !!!!!!!!!!!!!!

  • KARIPAP 
  • SARDIN ROLL
  • DONUT 
MASING-MASING RM4.00/ PACK
* 1 PACK ADA 10 BIJI
* boleh request inti lain tapi tambahan rm1.00 untuk roll kacang merah , karipap inti sardin, karipap inti ayam dan karipap inti daging

BERMINAT ???????????

tempahan boleh dilakukan melalui 

sms/whatsapp
Lynn Kamarul 011-11646607

SARDIN ROLL

KARIPAP & DONUT


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM
  • PRODUK SINGKIR LEMAK PALING BERKESAN
  • PALING LARIS DIMALAYSIA
  • RIBUAN TESTIMONI BERJAYA
  • FORMULA SWISS APLLE STEMCELL
  • MEMPUNYAI LIABILITI INSURAN
  • MENDAPAT KELULUSAN DARI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA.
  • HARGA MAMPU BELI




PROJEK "MEMBUANG LEMAK DEGIL DENGAN SERUM AJAIB

SELAMAT TINGGAL LEMAK DEGIL !!!!
SELAMAT TINGGAL LEMAK DEGIL !!!!


  • Nak kecikkan peha yg mcm drumstik
  • Nak kempiskan perut yg boroi
  • Nak fitkan legan yg terbuai2
  • Nak hilangkan kulit oren bawah peha
  • Nak runcingkan dagu
  • Nak hilangkan stretch mark lepas bersalin


TAPI......!!!!!
X nak diet giler2
X nak minum ubat kurus yang tak sedap langsung tu..
X nak keluar masuk toilet...
X nak...X nak...!!!!

JANGAN RISAU!!!!!!!!!!

Kelebihan L'AROME Apple Stem Cell Slimming Serum:
Hebat menghapus STRETCHMARK
Berkesan menghilangkan SELULIT
Pantas membakar LEMAK
Pakar mengurangkan BERAT BADAN
Bertindak meredakan SENGGUGUT
Badan jadi ringan
Inch Loss









HARGA 1 BOTOL RM160.00
HARGA 2 BOTOL RM320.00

DAPATKAN HARGA PROMOSI HEBAT

4 BOTOL RM385.00

+ FREE KEAHLIAN SEUMUR HIDUP
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA


Sebarang Pertanyaan Sila Pm Terlebih dahulu di link ini :
https://www.facebook.com/lynn.yazli
✆ SMS / WhatsAPP ke : 011-11646607

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Monday, January 5, 2015

L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM LULUS KKM


MENDAPAT KELULUSAN DARI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

Risau dengan kandungan L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM. saya tak marah bila pengguna merasa curiga. pelanggan WAJIB mendapat maklumat berkenaan kandungan sesuatu produk untuk kepentingan mereka. L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM dah pun mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. tak perlu lagi kita ragui kandungan di dalamnya boleh memudaratkan kesihatan atau tak. 





Kandungan :
-Methyl Nicotinate-PhytoCellTec™ Malus Domestica-Actin Heat -Cucurbita pepo (pumpkin) Seed extract. 

puas hati bila tahu kandungan nya kan. tak perlu lagi nak was-was untuk menggunakan L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM. jom kita refresh balik 7 khasiat L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM. 

7 KHASIAT L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM YANG PATUT ANDA TAHU 


Sebarang pertanyaan boleh whatsapp / sms / pm
Lynn Kamarul 011-11646607


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Senarai Harga L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum


HARGA:

1 Botol - RM160.00
2 Botol - RM320.00

Nak jimat ????? Beli 1 Set terus =
4 Botol - RM 385.00
  
+ Keahlian Percuma 
+ Free postage )

Pembelian kedua ahli hanya RM335.00 

p/s : tiada caj tambahan untuk Sabah & Sarawak . Hanya caj pos laju pada kadar harga normal akan dikenakan
Telefon/SMS/WhatsApp:-
011-11646607


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Friday, January 2, 2015

Tips-Tips Yang Berkesan Ketika Menggunakan L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum








saya agen sah L'arome  Apple Stem Cell Slimming Serum

Lynn Kamarul 011-11646607


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Pek Jimat L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum



ramai yang dah maklum tentang kenaikan harga L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum. jangan gusar masih ada penjimatan BESAR bila anda memilih untuk membeli pek jimat . kenapa dan mengapa ???

ok mari kita lihat 

BELI 1 BOTOL = RM160.00 
BELI 2 BOTOL = RM320.00

(MEANS KORANG BELI 2 MASIH RM160.00/ BOTOL )

kenapa tak pilih untuk jimat BESAR ???

BELI 4 BOTOL = RM385.00 

KITA KIRA PULAK RM385.00 BAHAGI DENGAN 4 BOTOL 

KITA AKAN DAPAT RM96.25 UNTUK SATU BOTOL

KIRA BALIK YE

HARGA PASARAN RM160.00 X 4 BOTOL = RM640.00 

SEKARANG YOU ALL DAH JIMAT SEBANYAK = RM255.00


+ dapat keahlian percuma + postage pun percuma


tak payah susah hati dah. pakat ngan kawan-kawan beli 4 botol terus. anda bayar sebelum pukul 12 tengahari, hari tu jugak mama lynn pos. pembayaran selepas 4 petang mama lynn pos hari keesokkannya.jangan risau cos beli ngan mama lynn stok sentiasa ada. 

macam mana nak bayar ???? hanya melalui akaun maybank mama lynn seperti di bawah. make sure anda whatsapp kembali slip pembayaran, nama , alamat dan no telefon bagi tujuan penghantaran barang.  



pilihan di tangan anda. jom beli dengan pek jimat untuk menjimatkan duit poket anda. 

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

GIVEAWAY : SAYA NAK L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM




ASSALAMUALAIKUM

rasa nak mulakan entri tahun baru 2015 ni dengan giveaway. alhamdulillah rezeki berbisnes  L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM  agak baik sepanjang 2 bulan ni. so rasa macam nak belanja you alls L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM secara percuma.

mesti ramai yang nak mencuba nasib kan. ape pun syarat-syarat penyertaan sangat mudah, you alls just follow je. jom intai apa yang u alls kena buat :

1. FOLLOW blog mama lynn ni  (wajib tunjukkan bukti)
2. FOLLOW FB mama lynn (Lynn Kamarul) 
3. Buat entri bertajuk GIVEAWAY : SAYA NAK L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM
4. tempek banner di atas dalam entri u alls,
5. Lengkapkan slogan "SAYA NAK L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMMING SERUM KERANA ..... "
6. copy kan link entri anda ke ruangan komen entri ini ye

mudah je kan. pemenang akan mama lynn umumkan pada 3 februari 2015. jom intai apa pulak hadiah yang mama lynn tawarkan.

Hadiah Tempat Pertama:

Sebotol L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM (free of charge)

Hadiah Tempat Kedua Hingga Kelima

Pembelian sebotol L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM pada harga ahli (bukan senang nak dapat) ** Harga pasaran rm160.00 / botol 

jangan buang masa. sape cepat dia dapat. yang pasti undian secara telus akan diadakan ye. SEMOGA BERJAYA !!!!!!!!!!!

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Senarai Harga Baru L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

BERIKUT MERUPAKAN SENARAI HARGA BARU L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM MULAI 1 JANUARI 2015 : 




Nak jimat beli 1 set + percuma pendaftaran keahlian. 
Pakat-pakat share untuk pembelian dengan harga jimat.

Saya pengedar yang sah L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

Whatsapp / Msg / Call : 011-11646607


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar