Followers

Wednesday, December 24, 2014

Testimoni Diri Sendiri Selepas Penggunaan L'arome Apple Stem Cell - Slimming Serum


selamat pagi semua !!!!!!!!!!!
mama lynn ada request dari blogger yang nak melihat testimoni diri sendiri selepas penggunaan L'arome Apple Stem Cell - Slimming Serum. sebagai bukti gambar di bawah ni menunjukkan SEBELUM dan SELEPAS penggunaan L'arome Apple Stem Cell - Slimming Serum.

yang paling ketara adalah bentuk wajah mama lynn. dulu bulat semacam. selepas penggunaan, wajah mama lynn sedikit terbentuk. lengan pun tak la se KETAK macam dulu lagi.

mama lynn dah ... u all tak nak cuba ke ??? tinggal tak sampai 10 hari je lagi sebelum HARGA PROMOSI tamat. by 2015 akan ada perubahan harga. so jangan lepaskan peluang yang ada ni beli dengan harga berbaloi-baloi. 

SEBELUM

SELEPAS

8 in1 kebaikan Larome untuk anda semua 
1. Kurus
2. Hilangkan Selulit
3. Hilangkan Strecthmark
4. Hilangkan Parut
5. Cantikan Kulit 
6. Buang angin dlm badan
7. Sembelit 
8. Lenguh2 badan


Sebarang pertanyaan boleh whatsapp / sms / pm
Lynn Kamarul 011-11646607



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar