Followers

Wednesday, December 31, 2014

Menambah Pendapatan Dengan BOB2E

dulu bila orang ajak buat business rasa tak suka sangat. pangkah 100% bila orang ajak join MLM dan business lain. bertahun-tahun jugak mama lynn jadi pemerhati. takde impact pun bila lihat orang lain berjaya. masa tu mama lynn rasa ITU REZEKI MEREKA.

tapi itu dulu.... dalam masa 2 bulan ni pandangan mama lynn berubah 360 darjah. mama lynn pegang dengan kata-kata 'KALAU KITA NAK BERJAYA KITA KENA BERUSAHA. KITA KENA BERANI MENCUBA'.  seminggu selepas kakak mama lynn mendaftarkan mama lynn sebagai ahli BOB2E barulah mama lynn memulakan langkah sebagai peniaga online kecil-kecilan. sebagai permulaan mama lynn sekadar iklankan produk syarikat di FB. mama lynn takdelah beria mana pun. bulan pertama mama lynn berjaya menjual 7 set L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM. senyum lebar bila 10.12.2014 RM790.00 dimasukkan ke dalam akaun mama lynn. dari suka-suka mencuba rasa lebih bersemangat.

menuju bulan kedua mama lynn masih fokus buat sales produk yang sama. PRODUK SANGAT BERKESAN MESTI LAH ORANG NAK . untuk bulan kedua ni mama lynn tak kira pun berapa set yang mama lynn dah jual cuma setiap kali orang nak mama lynn make sure ada stok di tangan. dengan testimoni yang cukup baik membuatkan semua orang nak mencuba. OPPPSSS kalau kita nak menjual kita pun kena guna. barulah orang perasan yang produk ni bagus.

diam tak diam dah menuju hari terakhir bulan disember 2014. sekali lagi mama lynn tersenyum lihat income yang bakal mama lynn dapat 10 januari 2015 nanti. kalau dulu mama lynn mengharap makan gaji , sekarang tak lagi. dapatlah mama lynn mula menabung kembali. takdelah mama lynn terasa kering setiap kali tengah bulan.



kita kena sedar yang duit tak datang bergolek pada kita. kita kena berani mencuba dan berusaha untuk berjaya. mama lynn dah jumpa jalan yang mama lynn cari. biarpun income mama lynn tak segah orang lain tapi mama lynn puas. ada jugak pulangan untuk sebuah pengorbanan.

nak belajar jana income tambahan boleh whatsapp mama lynn. mama lynn akan cuba berikan tunjuk ajar semampu diri. dengan FIGHTER TEAM yang kami ada kamu pun tak kan rasa tersisih. kita belajar sama-sama cara nak berjaya. in shaa Allah.


AGEN YANG SAH :
L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM
AZLINA BINTI KAMARULZAMAN 
011-11646607

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar