Followers

Wednesday, December 17, 2014

Jualan Murah L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

Assalamualaikum

Wahh esok  HARI GAJI bagi kakitangan kerajaan. Kakitangan kerajaan Negeri Selangor dapat extra token kerana akan menerima bonus setengah bulan gaji. Jangan lupa asingkan siap-siap untuk persiapan sekolah anak-anak. Tak la nanti kita garu kepala kan. Pada yang dah pun buat persiapan awal satu bonus untuk anda. Tak lagi risau berbelanja di saat akhir. +++ asingkan sedikit BAJET untuk diri sendiri. 




PROMOSI HARI GAJI !!!!!

beli 2 botol percuma lagi 2 botol + free member registration

harga biasa : 
rm 150.00 / 1 botol
rm300.00 / 2 botol
rm450 / 3 botol
rm600/ 4 botol

PAKAT-PAKAT REGISTER JADI AHLI cos u alls akan jimat sebanyak RM250.00


pada yang nak beli sebotol pun ada promo jugak, jangan risau ye sayang-sayang sekalian. promo sehingga 31 disember 2014. 2015 akan ada perubahan pada harga

++ postage percuma bagi pembelian 4 botol 

jangan lepaskan peluang keemasan ini ye.....

PEMBAYARAN BOLEH DI LAKUKAN MELALUI :


Selesai membuat pembayaran boleh la whatsapp slip pembayaran bersama-sama dengan NAMA, ALAMAT dan NO TELEFON bagi tujuan penghantaran produk ke depan pintu rumah u alls. 



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar