Followers

Wednesday, December 31, 2014

Menambah Pendapatan Dengan BOB2E

dulu bila orang ajak buat business rasa tak suka sangat. pangkah 100% bila orang ajak join MLM dan business lain. bertahun-tahun jugak mama lynn jadi pemerhati. takde impact pun bila lihat orang lain berjaya. masa tu mama lynn rasa ITU REZEKI MEREKA.

tapi itu dulu.... dalam masa 2 bulan ni pandangan mama lynn berubah 360 darjah. mama lynn pegang dengan kata-kata 'KALAU KITA NAK BERJAYA KITA KENA BERUSAHA. KITA KENA BERANI MENCUBA'.  seminggu selepas kakak mama lynn mendaftarkan mama lynn sebagai ahli BOB2E barulah mama lynn memulakan langkah sebagai peniaga online kecil-kecilan. sebagai permulaan mama lynn sekadar iklankan produk syarikat di FB. mama lynn takdelah beria mana pun. bulan pertama mama lynn berjaya menjual 7 set L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM. senyum lebar bila 10.12.2014 RM790.00 dimasukkan ke dalam akaun mama lynn. dari suka-suka mencuba rasa lebih bersemangat.

menuju bulan kedua mama lynn masih fokus buat sales produk yang sama. PRODUK SANGAT BERKESAN MESTI LAH ORANG NAK . untuk bulan kedua ni mama lynn tak kira pun berapa set yang mama lynn dah jual cuma setiap kali orang nak mama lynn make sure ada stok di tangan. dengan testimoni yang cukup baik membuatkan semua orang nak mencuba. OPPPSSS kalau kita nak menjual kita pun kena guna. barulah orang perasan yang produk ni bagus.

diam tak diam dah menuju hari terakhir bulan disember 2014. sekali lagi mama lynn tersenyum lihat income yang bakal mama lynn dapat 10 januari 2015 nanti. kalau dulu mama lynn mengharap makan gaji , sekarang tak lagi. dapatlah mama lynn mula menabung kembali. takdelah mama lynn terasa kering setiap kali tengah bulan.



kita kena sedar yang duit tak datang bergolek pada kita. kita kena berani mencuba dan berusaha untuk berjaya. mama lynn dah jumpa jalan yang mama lynn cari. biarpun income mama lynn tak segah orang lain tapi mama lynn puas. ada jugak pulangan untuk sebuah pengorbanan.

nak belajar jana income tambahan boleh whatsapp mama lynn. mama lynn akan cuba berikan tunjuk ajar semampu diri. dengan FIGHTER TEAM yang kami ada kamu pun tak kan rasa tersisih. kita belajar sama-sama cara nak berjaya. in shaa Allah.


AGEN YANG SAH :
L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM
AZLINA BINTI KAMARULZAMAN 
011-11646607

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Tuesday, December 30, 2014

PROMOSI L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM BAKAL BERAKHIR 31 DISEMBER 2014

ASSALAMUALAIKUM

seperti yang mama lynn war-warkan sebelum ni PROMOSI L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM BAKAL BERAKHIR 31 DISEMBER 2014. means esok hari terakhir pembelian dengan pakej rm350.00 untuk 1 set. kalau ikutkan harga sekarang 1 botol akan jatuh rm87.50. JIMAT BESAR tu kalau nak compare dengan pembelian sebotol dengan harga rm150.00. 



mulai 1 januari 2015 harga per botol akan naik kepada rm160.00. tapi mama lynn tak pasti kesahihannya. mungkin akan jadi lebih mahal lagi. ruginya kalau tak dapatkan sekarang. at least pembayaran mesti sebelum 31 disember 2014 untuk dapatkan harga runtuh ni,


pada yang berminat boleh la msg / whatsapp mama lynn di 011-11646607 atau boleh pm mama lynn di FB : Lynn Kamarul  . in shaa Allah mama lynn akan reply dalam kadar segera.


pada yang belum tahu kebaikan produk ni boleh jugak singgah di link INI . segala maklumat berkaitan kebaikan produk ada mama lynn kongsikan. 

mama lynn merupakan pengedar L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM yang sah. tak perlu ragu-ragu kerana mama lynn tak pernah JUAL PRODUK FAKE. buatlah pilihan bijak . 


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

L'arome Clearskin Skincare LCS



Produk kecantikan terbaru, terhangat! 

Buah tangan dari L'arome, produk kecantikan 2 dalam 1 sebagai krim siang dan krim malam. 






Kenapa L'arome Clearskin Produk Mesti Milik?


Pencerahan kulit, licin & Menyerikan kulit wajah
Meremajakan Kulit dari dalam
AntipenuaanAntioksida
Mengurangkan kedutan (kesan seawal 10 hari)
Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit wajah
Menegangkan dan Menganjalkan Kulit
Menghalang pigmentasi pada kulit
Menghilangkan kesan parut jerawat
Memperbaiki & pembaharuan sel-sel baru pada kulit dan bertindak dari dalam
Meneutralkan kembali kulit yg rosak akibat daripada UV, pencemaran & penuaan
Membantu menghilangkan/mengurangkan jeragat

Cara Penggunaan
Sapu Clearskin pada muka dan leher waktu pagi dan malam.
Boleh disapu pada atas payudara dan tepi untuk menegangkan dan menganjalkan.

KANDUNGAN DALAM L’AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™
PhytoCellTech™ Malus Domestica
Cucurbita Pepo (Pumpkin)
Seed Extract
Pullulan
Porphyridium Cruentum Extract
Ascorbyl Tetraisopalmitate

HARGA : RM225/ JAR
HARGA JIMAT : RM525/ 3 JAR



Penghantaran?  
POS PERCUMA!!! SELURUH MALAYSIA (Termasuk Sabah/ Sarawak/ Labuan)

Talian penuh kasih sayang
CALL/ SMS / WHATSAPP 011-11646607 (Lynn Kamarul )



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Wednesday, December 24, 2014

Testimoni Diri Sendiri Selepas Penggunaan L'arome Apple Stem Cell - Slimming Serum


selamat pagi semua !!!!!!!!!!!
mama lynn ada request dari blogger yang nak melihat testimoni diri sendiri selepas penggunaan L'arome Apple Stem Cell - Slimming Serum. sebagai bukti gambar di bawah ni menunjukkan SEBELUM dan SELEPAS penggunaan L'arome Apple Stem Cell - Slimming Serum.

yang paling ketara adalah bentuk wajah mama lynn. dulu bulat semacam. selepas penggunaan, wajah mama lynn sedikit terbentuk. lengan pun tak la se KETAK macam dulu lagi.

mama lynn dah ... u all tak nak cuba ke ??? tinggal tak sampai 10 hari je lagi sebelum HARGA PROMOSI tamat. by 2015 akan ada perubahan harga. so jangan lepaskan peluang yang ada ni beli dengan harga berbaloi-baloi. 

SEBELUM

SELEPAS

8 in1 kebaikan Larome untuk anda semua 
1. Kurus
2. Hilangkan Selulit
3. Hilangkan Strecthmark
4. Hilangkan Parut
5. Cantikan Kulit 
6. Buang angin dlm badan
7. Sembelit 
8. Lenguh2 badan


Sebarang pertanyaan boleh whatsapp / sms / pm
Lynn Kamarul 011-11646607



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Tuesday, December 23, 2014

BUY 2 + FREE 2 L'AROME APPKE STEMCELL SLIMMING SERUM

BUY 2 + FREE 2
FREE MEMBER
FREE POSTAGE


RETAIL PRICE : RM600

NOW : RM3XX
SAVE : RM250




pelbagai produk pelbagai kegunaan


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Friday, December 19, 2014

KURUS DENGAN L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

Tension dengan berat badan ??
Makan ubat diet pun tiada kesan ??
Malas untuk bersenam ??
Pencetus fenomena kurus masa kini !!

L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

Bertindak serta merta
Serum mudah serap oleh badan
Dijamin kurus
Hanya sapu sahaja
2x sehari




SMS/Whatsapp : 011-11646607

p/s : PROMOSI HARGA RENDAH SAH SEHINGGA 31 DISEMBER 2014. PAKAT-PAKAT BELI SEMENTARA HARGA TAK NAIK LAGI. 


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Jom Dapatkan L'arome Slimming Serum Sebelum Harga Naik

Hari gaji kakitangan kerajaan 18.12.2014 (semalam)
Kakitangan kerajaan negeri selangor dapat extra token
Bayaran bonus setengah bulan gaji turut dibayar hari ini


Sempena hari poket berisi ni saya nak berikan diskaun harga ahli kepada 5 set sahaja
Siapa cepat dia dapat !!!!!!!!!!!!!!!


Pengumuman penting : 
Mulai 1 januari 2015 harga per set bukan lagi rm350.00. Mungkin akan naik kepada rm380, rm400, rm420 dan mungkin juga rm440. Pelarasan harga baru belum kami terima lagi.


Ambil kesempatan sebelum 31 disember 2014 untuk pembelian dengan harga murah. Pakat2 kongsi dengan kawan2 beli 1 set. +++ free register member pun kita bagi sekali

Sebarang pertanyaan boleh whatsapp / sms / pm
Lynn Kamarul 011-11646607





♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Wednesday, December 17, 2014

Jana Pendapatan Dengan L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

We talk bout product and money
Kos hidup makin meningkat
Gaji bulanan takat tu jugak
Terfikir apa yang kita boleh buat untuk tambah income ????
Tapi kita kena ingat yang duit tak datang bergolek
Kita kena berdoa, usaha dan akhir sekali kita berserah pada Yang Maha Esa
Mudah kalau kita fokus
In shaa Allah berkat usaha kita pasti ada hasilnya
Jom jadi Jutawan L'AROME SLIMMING SERUM
Modal permulaan serendah rm350.00
Jangan buang masa dan ambil peluang ini
SMS / WHATSAPP / CALL
lynn kamarul 011-11646607


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

Jualan Murah L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

Assalamualaikum

Wahh esok  HARI GAJI bagi kakitangan kerajaan. Kakitangan kerajaan Negeri Selangor dapat extra token kerana akan menerima bonus setengah bulan gaji. Jangan lupa asingkan siap-siap untuk persiapan sekolah anak-anak. Tak la nanti kita garu kepala kan. Pada yang dah pun buat persiapan awal satu bonus untuk anda. Tak lagi risau berbelanja di saat akhir. +++ asingkan sedikit BAJET untuk diri sendiri. 




PROMOSI HARI GAJI !!!!!

beli 2 botol percuma lagi 2 botol + free member registration

harga biasa : 
rm 150.00 / 1 botol
rm300.00 / 2 botol
rm450 / 3 botol
rm600/ 4 botol

PAKAT-PAKAT REGISTER JADI AHLI cos u alls akan jimat sebanyak RM250.00


pada yang nak beli sebotol pun ada promo jugak, jangan risau ye sayang-sayang sekalian. promo sehingga 31 disember 2014. 2015 akan ada perubahan pada harga

++ postage percuma bagi pembelian 4 botol 

jangan lepaskan peluang keemasan ini ye.....

PEMBAYARAN BOLEH DI LAKUKAN MELALUI :


Selesai membuat pembayaran boleh la whatsapp slip pembayaran bersama-sama dengan NAMA, ALAMAT dan NO TELEFON bagi tujuan penghantaran produk ke depan pintu rumah u alls. 



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

TESTIMONI L'AROME APPLE STEM CELL SERUM

Impian setiap wanita kini tercapai. Masalah selulit, kesan rekahan, lemak berlebihan dan tidak langsing telah terbukti keberkesananya dalam tempoh 5 hari.

L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM yang diformulakan dengan stem sel epal juga mampu membuatkan kulit sipemakai licin dan halus.

Kebanyakan daripada pengunanya hilang 3 - 5 inci dalam tempoh pada minggu pertama dan turun kira-kira 3-5 kg seminggu. Tak perlu susah payah. Sapu sahaja abis hilang semua lemak2 dibadan.
Memang terbaik !!!

Hanya dengan sapuan serum ajaib L'AROME APPLE STEM CELL SERUM secara konsisten 2x sehari... Hasilnya memang menakjubkan. Apa tunggu lagi ...... tukar saiz anda sekarang .....









♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

PROMOSI L'AROME APPLE STEM CELL SERUM

ASSALAMUALAIKUM ......

SELAMAT PAGI SAYANG-SAYANG MAMA LYNN SEKALIAN. MAMA LYNN SEKARANG DAH BUKAK KEDAI TAU TAPI ONLINE JE LA YANG MAMPU. SO SEMPENA PEMBUKAAN KEDAI MAMA LYNN NI MAMA LYNN NAK BAGI U ALLS SEMUA HARGA RUNTUH . KHAS UNTUK TEMAN-TEMAN BLOGGER YANG NAK KEMBALI LANGSING DAN KURUS. IN SHAA ALLAH.


intro kena HURUF BESAR cos dah lama sangat blog ni bersawang. sape penah dengar L'AROME APPLE STEM CELL SERUM ?? mama lynn mula pakai setelah register jadi member. niat di hati nak pakai je tapi bila kesannya meriangkan hati ni mama lynn tukar niat tu kepada JUAL. ye la produk dah best rugilah tak share kan.

"PROMO SEHINGGA 31 DISEMBER 2014"

BELI 1 SET = 4 BOTOL DENGAN HARGA RM350.00 
(normal price rm150.00 / botol) 

tak nak ke ????? rebut peluang ni pakat-pakat share dengan kawan-kawan. siap FREE MEMBERSHIP lagi. TAPI andai kata korang nak cuba sebotol dulu pun takpe. mama lynn tetap bagi special price.

jom cepat-cepat whatsapp/ msg / call mama lynn di talian 011-11646607. sape cepat dia dapat. ready stok ye sayang-sayang sekalian. nak COD boleh pos pun boleh. 

cara pembayaran : 

AKAUN MAYBANK : AZLINA BINTI KAMARULZAMAN

NO AKAUAN : 162067432225 


dah bayar tu whatsapp slip bank tu ke nombor telefon di atas beserta dengan nama, alamat dan nombor telefon bagi tujuan pengeposan. in shaa Allah u all tak payah tunggu lama untuk mulakan PROJEK KURUS u alls.





♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar