Followers

Friday, October 17, 2014

selepas berbulan

memandangkan hari ni ni hari jumaat masa rehat lebih panjang dan ini bermakna sempat lagi nak tulis satu entri, ada lagi 40 minit sebelum masa rehat berakhir.

hidup mama lynn biasa saja. benda yang sama mama lynn lalui sehari-hari. tapi lately ni rasa mual dengan tugasan kerja. entah la. niat di hati satu masa nanti nak kerja sendiri. tak nak mengharap duit pencen katanya TAPI mampu ke mama lynn capai impian itu. mampu ke mama lynn gapai dalam masa 2-3 tahun ni. motivasi meh la ke sini..... adakah ini sekadar MIMPI.... 

back to reality

belanja 1 pic. baru sempat edit hari ni. selalu duduk asing-asing tapi hari ni letak kat sebelah agar orang dapat buat perbandingan. gambar ni di ambil bertahun dahulu. tapi terasa masih baru seolah selepas berbulan . moga ikatan suci ini berkekalan. 


satu perkara yang kita perlu ingat yang dalam rumahtangga kita bersama pasangan kita bukan dalam senang sahaja tapi dalam susahnya juga. setiap orang punya kelebihan dan kekurangan. in shaa Allah dengan apa adanya dua insan itu, itulah pelengkap dalam hubungan. 

30 minit lagi sebelum masa rehat tamat. LETIH begini.... ada masa lagi rasanya. HEHE jom tidur


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar