Followers

Friday, October 17, 2014

selepas berbulan

memandangkan hari ni ni hari jumaat masa rehat lebih panjang dan ini bermakna sempat lagi nak tulis satu entri, ada lagi 40 minit sebelum masa rehat berakhir.

hidup mama lynn biasa saja. benda yang sama mama lynn lalui sehari-hari. tapi lately ni rasa mual dengan tugasan kerja. entah la. niat di hati satu masa nanti nak kerja sendiri. tak nak mengharap duit pencen katanya TAPI mampu ke mama lynn capai impian itu. mampu ke mama lynn gapai dalam masa 2-3 tahun ni. motivasi meh la ke sini..... adakah ini sekadar MIMPI.... 

back to reality

belanja 1 pic. baru sempat edit hari ni. selalu duduk asing-asing tapi hari ni letak kat sebelah agar orang dapat buat perbandingan. gambar ni di ambil bertahun dahulu. tapi terasa masih baru seolah selepas berbulan . moga ikatan suci ini berkekalan. 


satu perkara yang kita perlu ingat yang dalam rumahtangga kita bersama pasangan kita bukan dalam senang sahaja tapi dalam susahnya juga. setiap orang punya kelebihan dan kekurangan. in shaa Allah dengan apa adanya dua insan itu, itulah pelengkap dalam hubungan. 

30 minit lagi sebelum masa rehat tamat. LETIH begini.... ada masa lagi rasanya. HEHE jom tidur


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

mahu kembali blogging

rindunya nak kembali blogging. manakan tidak , dah terlalu lama tangan ni tak menaip laju. sentap kah mama lynn sampai tak nak mem blog langsung. jujurnya memang mama lynn tak boleh nafikan minat yang satu ni. i'm not a perfect storyteller tapi untuk bercerita dengan cara sendiri in shaa Allah.

apa yang membuatkan hati ni meronta untuk menulis adalah terlalu banyak perkara yang mama lynn lalui dalam berbulan-bulan ni. kadang-kadang terdetik untuk berkongsi di blog tetapi memandangkan mama lynn terikat dengan komitmen kerja yang agak padat, masa untuk blogging dah makin berkurangan. lokasi meja kerja yang kurang strategik juga membuatkan mama lynn teragak-agak untuk blogging. means kena ambil masa yang betul-betul di luar masa bekerja. sekarang ni kerja dah jadi keutamaan. bukan dulu kerja jadi no 2 cuma tanggungjawab tu dah makin bertambah so mama lynn perlu korbankan minat mama lynn untuk sementara waktu.

MAAF teman-teman semua. blog walking pun dah berbulan tak mama lynn tunaikan. banyaknya hutang mama lynn pada u all semua kan. in shaa Allah mama lynn akan kembali blog walking. tapi tak la seaktif dahulu. at least usaha ke arah tu akan ada.

PJJ
hint untuk u all. again. yang ni buat mama lynn rasa macam nak terjatuh. sakit u all. sakit lama berulang kembali. sape yang setia kat sini dulu mesti tahu kisah mama lynn dan PJJ. takpe la.. nanti ada kesempatan mama lynn cerita kenapa ia kembali terjadi. 



gambar terkini.... few month ago sebenarnya
p/s : will be back latter. masa untuk KERJA
♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar