Followers

Thursday, June 12, 2014

teman baik tatkala suka dan duka



ni la BFF mama lynn tatkala suka dan duka. wajib ada dalam simpanan. kat rumah ada kat office pun wajib ada . dah jadi habit kot kena sapu balm selalu lagi-lagi bila tak sedap badan. at least lega bila badan ni dicalit balm. 

yang ni tak mahal + tak la panas sangat. baru rm3.50 kalau korang beli kat my mydin. kalau kat tempat lain tak tahu pulak berapa harganya. mama lynn memang tak suka pakai balm atau minyak angin yang terlalu panas. kalau beli minyak angin untuk urut tu pun tak berani nak beli yang color hijau. mesti cari yang color kekuningan. kurang panas tapi melegakan. 


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar