Followers

Wednesday, June 4, 2014

plan sesaat ke kuala terengganu

alkisah petang sabtu lepas mama lynn sekeluarga (keluarga belah suami) sempat meluangkan masa ke kuala terengganu. takde proper plan pun, lebih konsider sebagai plan sesaat yang alhamdulillah menjadi cuma kali ni trip kami di uji dengan masalah overheat kereta en suami tercinta.

perjalanan dari kapar yang mengambil masa lebih daripada sepuluh jam atas sebab-sebab yang tak dapat nak dielakkan. even sekejap sangat kat sana tetap rasa happy jugak cos dapat jugak jumpa ngan kakak ipar yang last sekali jumpa time raya tahun lepas. 

plan sesaat ni tercetus bila mak mertua merancang datang ke rumah kami. jenuh en suami pikir nak bawa mak mertua mama lynn jalan ke mana. at the end kuala terengganu jugak yang menjadi pilihan.

nak bercerita panjang-panjang takut u all bosan. jom cuci mata u all ngan gambar-gambar kami sekeluarga sepanjang di kuala terengganu . *** en suami memang xde dalam gambar ye cos gambar yang ada dalam simpanan x berapa sopan untuk dikongsi. 


mama lynn bersama kuda comel a.k.a rider kereta cinderella
(pemandangan yang hanya boleh korang jumpa di pantai batu buruk, kuala terengganu).
** memang da felling macam cinderella
mama diana & zahir berlatarbelakangkan masjid kristal. 
setelah bertahun tak jejakkan kaki di sini. alhamdulillah buat kedua kalinya 
nak tahu tak berapa tahun perbezaan umur kami ? ni lah cucu sulung keluarga mertua mama lynn. anak menakan sorang ni dah 12 tahun pun. sekarang ni mak lang dia nampak lagi rendah. 
mama diana steady je tapi diana macam takut-takut je nak amik gambar ngan kuda 
diana berposing sakan bersama toknya a.k.a mak mertua ku yang sporting
ni pulak adik ipar mama lynn yang bongsu "abu yusri" 
anak soleh mama lynn "muhammad zahirrudin yang sering kena marah bersama sepupu ciliknya arrissa. 
mama lynn yang makin membulat 
bila pulak anak kandungku dapat bergambar sama ngan sepupu-sepupunya. in shaa Allah andai Allah izinkan aku terima dengan hati terbuka.

dah lama x selfie. xde orang nak amikkan gambar so selfie sorang-sorang la
nak beli ke anak-anak ??? xpe la kita test je k
ainur damia bt abu yamin
anak dara sorang ni memang x nk kat orang langsung. mama lynn dukung je menangis macam kena pukul. bila la damia nak berbaik ngan mak lang ni. 
arrisa ngan kapal terbang barunya + damia yang dah pandai pandang kamera


mama lynn dan keluarga kakak ipar 
biras bertemu biras "mama zahir/diana dan mama azim/ainur/damia"

my girls . kesayangan hati yang kadang-kadang baik dan kadang-kadang menguji diri
** melihatmu membesar di depan mata adalah anugerah terindah 




♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

  1. yg naik kuda tu., InsyaAllah plan nak balik trg esok, hujung2 mggu ke mmg nak bawak alisha n aqilah g pantai batu buruk nk bg dorg naik kuda.. hihii

    ohya, brp rm ek lynn naik kuda tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. balik kg en suami ye. wahh best2. klu g time sama ley jmp kan. rm5 utk dewasa dan rm3 utk kanak2

      Delete
  2. cantikkk kete kuda tu.. bole feeling cam Cinderella :)

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar