Followers

Thursday, June 5, 2014

pemenang " giveaway : di mana mama lynn"

pada 20 hingga 30 mei lepas, mama lynn sempat menganjurkan GA yang bertajuk  " giveaway : di mana mama lynn" . alhamdulillah walaupun tak ramai yang menyertainya mama lynn tetap bersyukur kerana masih ada lagi kawan-kawan blogger yang menghargai mama lynn di bidang ini. apa yang paling penting mereka kenal yang mana satu mama lynn.

terima kasih buat semua peserta GA iaitu :

nor nazliana (x boleh nak trace entri cos x bagi link)


means ada 2 je la peserta yang betul-betul memberikan komitmen pada GA mengejut ni. memandangkan yang join pun 2 orang so dua-dua adalah pemenang GA ni. terima kasih tak terhingga buat kalian berdua.

mama lynn takde hadiah berharga nak diberikan tapi in shaa Allah mama lynn akan promo 2 blogger ni di blog mama lynn. manalah tahu sedikit sebanyak dapat membantu mereka menambah lagi follower dan rakan. TAHNIAH buat keduanya. 


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. alamak ana terlupa la eksaited punya pasakl link tak tinggal hihihiiii

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar