Followers

Thursday, May 8, 2014

tamat sudah segmen : sihat bersama SHAKLEE (siri 2)



baru sempat nak update perkembangan terkini segmen : sihat bersama SHAKLEE (siri 2) yang mama lynn anjurkan pada 2.4.2014 hingga 22.4.2014 lepas. mama lynn memang tak berkesempatan nak update langsung sebelum pergi menunaikan umrah aritu. MAAF sangat-sangat di atas kelewatan yang berlaku. 

jutaan terima kasih buat semua peserta yang terus-menerus bagi support untuk segmen ni. alhamdulillah bila dah tamat SIRI 2 ni..... kalau permintaan untuk SIRI seterusnya tinggi , segmen ni akan kekal di blog kecil mama lynn ni. tu pun depend kepada penaja RASMI segmen ni....moga-moga tajaan hadiah kan berkekalan la jugak.

secara rasminya mama lynn tutup segmen ni. setakat kemaskini terakhir pagi ni (semua peserta join sebelum 22 april, baru sempat update) ada 37 penyertaan yang mama lynn dah terima. in shaa Allah kalau tiada aral esok mama lynn akan umumkan PEMENANG bertuah. manalah tahu penyertaan suka-suka u all berhasil kan.

jom semak SENARAI PESERTA 

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar