Followers

Wednesday, May 28, 2014

pemenang dah diumum awal mei tapi hadiah baru nak pos hari ini

panjangnya tajuk entri mama lynn ni . alkisah hari ni baru dapat pos segala hadiah untuk para pemenang "Kisah Dongeng Mama Lynn 2nd Giveaway" . ampun ye adik-adikku sayang. mama lynn terlampau sibuk dengan kerja-kerja pejabat dan urusan rumahtangga. tak berkesempatan nak wrapping pun segala hadiahnya.

memandangkan sibuk sangat the end pakai sampul surat je la. tak sempat pun nak tulis note ape-ape. so mintak maaf banyak-banyak kalau korang terima hadiah dalam keadaan sempoi macam tu. yang penting mama lynn ikhlas dengan pemberian tersebut walaupun bukanlah mahal mana. lagi mahal postage pun ada. hehe

pada yang nak refresh balik hadiah kemenangan u all tu boleh la refer ENTRI INI . takut jugak kalau-kalau tersilap hantar. ape pun  JUTAAN TAHNIAH dan terima kasih banyak-banyak di atas masa dan komitmen yang diberikan untuk menyertai GA ini. buat masa ni takde GA baru lagi. tunggula sebulan dua lagi baru boleh fikirkan GA atau segmen baru. 


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

1 pesanan kasih sayang:

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar