Followers

Friday, May 9, 2014

jus mangga dari mekah



penah try tak jus mangga macam kat dalam pic ni. mama lynn pesan jus mangga ni masa lunch kat anggerik mall semalam. memang berbaloi-baloi sangat harganya, baru rm3 + siap ngan potongan mangga lagi. tu yang buat hati ni tak tertahan ngan aura jus mangga ni. 




mama lynn sejak balik dari umrah ni memang addict ngan jus mangga. kat madinah dan mekah jus mangga dalam kotak tu baru 1 riyal. kalau nak komen rasanya memang tak boleh nak tanding ngan air kotak kat malaysia. memang pure sangat rasa mangganya. kat atas ni la jus mangga yang selalu mama lynn minum sepanjang kat sana. sekotak je memang tak cukup kalau sekali minum.

kalau ada sesiapa tahu kat mana ada supply jus mangga seperti dalam gambar kat atas ni gtau mama lynn ye. memang nak sangat minum lagi. patut la ada seorang kenalan lama gtau kat sana jus mangga memang sedap. 

hari ni tak dapat nak tulis entri panjang-panjang. in shaa Allah , awal minggu depan mama lynn share cerita sepanjang mengerjakan umrah. ternyata ianya kan jadi kenangan paling berharga buat diri ini. 


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar