Followers

Thursday, May 8, 2014

Hadiah-Hadiah Buat Pemenang "Kisah Dongeng Mama Lynn 2nd Giveaway"

1. http://lalazarryn.blogspot.com/2014/03/kisah-dongeng-mama-lynn-2nd-giveaway.html 
(Suhaila bt Mohd Zahari)


2. http://rynaluvie.blogspot.com/2014/04/kisah-dongeng-mama-lynn-2nd-giveaway.html
(
Norazrina Binti Kamisulasri)

3. http://nureenasirellesya.blogspot.com/2014/03/kisah-dongeng-mama-lynn-2nd-giveaway.html
(
Aziatul Nureen Samsudin)


4. http://jueazrin.blogspot.com/2014/03/kisah-dongeng-mama-lynn-2nd-giveaway.html
(Karimah binti Zulkafali)

5. http://msermzni.blogspot.com/2014/03/kisah-dongeng-mama-lynn-2nd-giveaway.html
(
Mas Erma Bt. Azni)



alhamdulillah , setelah hampir 2 minggu meninggalkan malaysia baru hari ni mama lynn dapat update senarai hadiah untuk pemenang "Kisah Dongeng Mama Lynn 2nd Giveaway" yang mama lynn da announce sebelum pemergian mama lynn menunaikan umrah aritu. harap2 pemenang-pemenang semua suka dengan hadiah-hadiah ni. in shaa Allah by hujung bulan ni baru mama lynn pos ye. nak pos immediate x berkesempatan lagi + ada 2 orang pemenang lagi yang tak melapor diri.

buat pemenang no 1 & 4 diharap dapat menghantar butir-butir peribadi seperti yang diminta dalam kadar segera. kalau tak mama lynn terpaksa pilih pemenang baru. 

in shaa Allah free nanti mama lynn share moment-moment sepanjang mama lynn menunaikan umrah. baru masuk kerja ni nak kena concentrate kerja dulu. karang sibuk nak blogging dah culas buat kerja. promise akan update ASAP. 
♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

10 pesanan kasih sayang:

  1. tahniah kepada yang menang..selamat kembali ke malaysia mama lynn

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. next time nor nazliana pun boleh join jugak

      Delete
  3. Terima kasih mama lynn , ryna suka sgt hadiah tu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ryna, Alhamdulillah... kat sana xde shopping sgt. mmp beli yg tu je

      Delete
  4. Salam..Sy dah bg details kt email sblm sis pegi umrah hari tu..nanti saya send balik ye.. tq.. ;)

    ReplyDelete
  5. tahniah buat kesemua pemenang :)

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar