Followers

Monday, May 26, 2014

bila diana makan KFC


balik dari OT sabtu lepas anak dara mama lynn yang tak berapa nak sihat ni request nak makan KFC. tak nak menghampakan mama lynn singgah jugak la di KFC pekan kapar. then request lagi nak makan kat tingkat atas. suka sangat naik tangga anak dara sorang ni.

pilihan mama lynn untuk diana adalah set BAJET rm4 tu. +++ tax baru rm4.25. dapat la ayam seketul ngan air. cukup la untuk memenuhi selera anak dara ni. kalau beli snack plate memang tak habis. mak dia ni lak x amik apa-apa set pun. perut mama lynn ni kenyang makan bekalan hari tu.

alhamdulillah diana nampak berselera dapat makan KFC. masa demam aritu diana x berselera nak makan. jom kita intai aksi diana ngan KFCnya.

beratur dulu ye 

bismillah..... 

sempat peace ye 

oppsss panas la pulak

ni baru aksi budak kecik lapar


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. Kalo aksi mama lynn lapar plak mcm mana la agaknya. Haha

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar