Followers

Wednesday, May 21, 2014

aktiviti hujung minggu bersama anak-anak


memandangkan en suami tercinta bekerja di hari sabtu so xde plan nak berjalan sangat. buntu bila memikirkan aktiviti best untuk anak-anak di hujung minggu. weekdays da comfirm zahir sibuk ngan sekolah, weekend je la masa dia nak berhibur. bila da buntu sangat macam ni, at the end bagi chance kat anak-anak mandi kolam kat luar rumah je. biasanya kalau ada kelapangan akan bawak anak-anak soleh mama lynn luangkan masa ke pusat akuatik di seksyen 13, shah alam. ni dah berbulan jugak la tak ke sana.

nak ambil mood ala-ala kat swimming pool masing-masing siap dengan baju mandinya. dapat la void zahir dari keluar bermain kat luar. kalau u all xde idea di hujung minggu , why not bagi keizinan kat anak-anak u all untuk buat aktiviti macam ni. at least anak-anak berada depan mata xde la u all risau sangat.

anak buah mama lynn yang sorang tu pun join sama. baju mandi xde nak jugak sarung zahir punya. suka tengok friendship budak-budak ni. da macam best friend kalau jumpa. afif fikri memang anak buah yang agak rapat dengan mama lynn. kalau dah datang rumah mama lynn memang liat nak balik rumah dia semula. 

jom intai gambar anak-anak mama lynn ni. 

while mak penuhkan air mesin basuh jom amik gambar dulu.. pastu baru isi air dalam kolam

muka riang diana, abaikan pemandangan lain tu 

sementara nak tunggu air penuh , diana duk sibuk nak tengok apa ada dalam mesin basuh

anak dara sorang dah tak berbaju ,  sexy 


ape je la yang zahir tengok pada afif fikri tu

p/s : kalau u all nak beli kolam mandi kiddos tu boleh cari kat tesco. yang ni mama budak-budak ni belikan baru rm29.90. 
♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

5 pesanan kasih sayang:

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar