Followers

Wednesday, April 2, 2014

nasi ayam pak mal

baru duduk tak sampai seminit hidangan dah sampai atas meja. lunch hour ni gagahkan diri jugak keluar sorang-sorang cos perut dah berdondang sayang. pagi tadi breakfast sandwich & telur bungkus daging je. mahunya tak lapar.

tak tau nak lunch kat mana then tengah drive tu terlintas  restoran nasi ayam pak mal. ekceli nak minum air kelapa tu yg gagah jugak ke situ. mama lynn memang suka layan nasi ayam pak mal sedari dulu cuma few years ni jarang-jarang singgah. biasala anak tekak ni cepat je terasa jemu.

restoran nasi ayam pak mal tetap penuh ngan pelanggan seperti biasa. ambil port dekat ngan kaunter sambil tunggu orang amik order, baru duduk dia da serve nasi ayam . mama lynn pesan sekali air kelapa tanpa ais. tak sihat macam ni tu yang gagah cari air kelapa. ubat u all.


nasi ayam rm5.00 da sekarang. even rasa dah x seenak dahulu masih mendapat perhatian rupanya. next time nak makan soto la pulak. air kelapa plak rm 2.50. huhuhu rm7.50 ye lunch hari ni. kira ok lagi la kan. makan kat situ tak sampai 10 minit. hehe jimat masa mama lynn hari ni. 


u all tak nak try ke. alah kalau sampai shah alam, waze je restoran nasi ayam pak mal. mesti appear location dia kat seksyen 11 ni. korang boleh rasa sendiri sedap ke tak nasi ayam kat situ. 



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar