Followers

Wednesday, April 16, 2014

kisah dongeng mama lynn 2nd giveaway TAMAT



semalam TAMAT sudah kisah dongeng mama lynn 2nd giveaway yang dianjurkan selama sebulan sejak 15 mac 2014 lepas. alhamdulillah sambutan yang diterima agak menggalakkan. baru pagi ni sempat updated full list untuk semua contestant. ada 57 peserta kesemuanya.

jutaan terima kasih mama lynn ucapkan buat semua yang sudi menyertai GA yang mama lynn anjurkan ni. happy sangat-sangat bila penyertaan yang diterima juga memberangsangkan even blog mama lynn ni suam-suam kuku. in shaa Allah mama lynn akan umumkan 5 pemenang GA ni secepat mungkin. rasa x boleh nak tunggu 22hb pulak. exsaited nak undi sapa yang menang.

buat semua peserta dari GA ni diharap dapatlah u all menambah kenalan. untuk senarai penuh peserta boleh la singgah di SINI. semoga dengan penganjuran ni makin bertambah la kenalan anda di alam maya ni. semoga berjaya buat semua. 

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

10 pesanan kasih sayang:

  1. huwaaaaaaaaaa saya lupa tarikh tamat dia... tak dan nak join...

    ReplyDelete
  2. Hehe...sy antara peserta yg terawal, no.4, Hopefully bertuah (^^,)

    ReplyDelete
  3. Ala... Br je rjn nak bw dh termissed ga. Huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe ... akan ada next GA.. nnt boleh la join ye

      Delete
  4. x sabar nk tggu pengumuman pemenang...tkot termiss tarikh umum plk..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada pemenang pun. mama lynn baru je update pagi ni =)

      Delete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar