Followers

Monday, April 21, 2014

iklan baru H12


akhirnya permohonan mama lynn untuk tempek iklan H12 diluluskan jugak. dekat seminggu lebih jugak la mama lynn menanti untuk approval. alhamdulillah rezeki mama lynn pulak. bukak email pagi ni tengok ada email dari admin H12. 

mula-mula tu agak blur jugak la cara nak tempek iklan ni, tapi atas bantuan teman blogger mama lynn , phat  berjaya jugak mama lynn nak tempek iklan ni. means kat blog mama lynn ni mama lynn advertise 2 iklan. 1st dari nuffnung (tak pernah dapat claim pun) dan 2nd dari H12.


mama lynn nak mintak kerjasama dari u all semua, kalau ada masa tu jemput la klik iklan H12. manalah tahu ngan iklan baru ni dapat la mama lynn generate income. tabungan masa depan, sapa tahu berhasil. pada u all yang belum ada tempek iklan tu try la buat permohonan untuk iklan H12 ni. tapi memang kena sabar la menanti approval. alhamdulillah ... rasa happy sangat bila da approved. senyum sampai telinga hari ni. 

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

5 pesanan kasih sayang:

  1. Kak lynn H12 uh macam mana ? hahahah :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum H12 ni camne kak? sheila perasan setiap kali nak klik apa2 dekat blog sesorang, mesti keluar tab baru dengan iklan H12 ni.. tu kira earning tanpa sedar ke? hehehe confuse sheila T_________T"

    ReplyDelete
  3. emma & sheila.... H12 ni macam nuffnang gak. kt kena register dan apply. bila da approve . cuma dia bukan la earning dlm rm. tu yg buat lg best klu convert rm mmg berbaloi la.. konsep dia sama gak la cam nuffnang .. nak cerita lebih pun x bape nak phm.. hehe try la apply

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum mama lynn. alaaa kita nak stick dengan nuffy je. hehe singgah menabung H12 akak. hehehe

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar