Followers

Thursday, April 10, 2014

cara-cara cashout income nuffnang ??




takde maknanya mama lynn nak cashout income nuffnang mama lynn. saje je nak bagi tajuk entri yang gempak2.. hehe bikin hati u all panas je kan. kalau cakap pasal iklan nuffnang ni bertahun jugak la mama lynn usahakan tapi total earnings tak berkembang mana pun. dimana silapnya pun mama lynn tak tahu.

tengok sendiri la hasil bertahun baru capai rm11.35 . nak cashout kena ada rm50.00. berjanggut la mama lynn kena tunggu nak merasa duit berblog ni. kalau u all simpati ngan mama lynn jom la pakat-pakat klik iklan kat blog mama lynn ni. lepas duit beli mainan anak-anak pun jadi lah kan.

TAPI kan .... mama lynn da deactive email yang mama lynn register bawah nuffnang ni. ada sesapa tahu tak macam mana nak tukar email ???? mama lynn risau la nanti kalau ada rezeki nak cashout masalah lain pulak timbul. mama lynn betul-betul perlukan bantuan u all. da try g kat setting tapi macam x boleh tukar je email baru.

pada yang dah penah merasa income dari iklan boeh tak bagi mama lynn tips sikit. ye la.... nak suruh org klik iklan macam susah je.. macam malas je diorg ni. ada tak cara lain nak naikkan total earning tu. TOLONG ye.. bertahun blogging pun bab nak cari duit dari berblog ni macam budak baru masuk sekolah.


p/s : lepas ni asal tulis entri je kena buat nota kaki, "JANGAN LUPA KLIK IKLAN YE " 

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

5 pesanan kasih sayang:

  1. ok sy klik iklan mamalynn..
    sy pun xberapa mahir bru sekali cash out then nuffnang terus merajuk xda iklan CPUV yg singgah pun..!sedihh...

    **my frend ckp setiap iklan CPUV xperlu klik pun xpe setiap pengunjung yg singgah blog kita akan menyumbangkan trafik di situ..utk CPC yess..mmg kna minta kengkawan tlg klik kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sampai skrg CPC ngan CPUV pun tak reti nak beza.. hehehe

      Delete
  2. Assalamualaikum mama, senang je tipsnya. kena rajin blogwalking dan klik iklan diorang. jangan lupa inform kita ada menabung dekat blog depa. kalau depa ikhlas nak balas budi, in shaa Allah cepatlah naik earning mama nanti. angka earning sheila baru nak masuk rm30 dalam masa sebulan letak iklan nuffnang ni. alhamdullilah. rakan2 blogger rajin menabung ~~~

    ReplyDelete
  3. betul kata sis permatabiru n sis sheila salim,nana setuju^^

    btw done klik iklan colgate mamalynn:) nana ada kongsi sikit tips utk dapat cpuv kat sini..http://nanakimie.blogspot.com/2014/03/cpuv-ke-7-2014-sedikit-perkongsian-tips.html

    ReplyDelete
  4. nana , tq ye utk tips.. nnt mama lynn singgah. terbaik la kwn2 blogger mama lynn ni

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar