Followers

Tuesday, April 8, 2014

amalan untuk mudah bayar hutang



trending ke ? tak jugak cuma status fb mama lynn semalam dapat extra like dari biasa. alhamdulillah dapat jugak berkongsi perkara baik. mudah2an ianya kan dapat memberi manfat buat yang lain. 

ekceli mama lynn post manfaat yang satu ni selepas sahabat mama lynn menyuarakan masalah tentang hutang. mama lynn tak pernah amalkan lagi tapi in shaa Allah nak jugak amalkan. ye la..... mama lynn ni pun kategori BANYAK HUTANG jugak. rahsia 99 nama Allah terlalu banyak.. in shaa Allah kalau diamalkan ianya kan memberi kebaikan dalam hidup kita sehari-hari.

untuk entri penuh boleh baca amalan : zikir al-wahhab. kebetulan penah share entri ni kat blog sebelum ni tu terniat nak share kat FB pulak. share kebaikan ni bukan nak tunjuk kita ni ALIM cuma sedikit sebanyak ilmu yang kita ada tu kita dapat kongsikan dengan orang lain. dalam hidup ni tak boleh la nak senang sorang kan. 

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

1 pesanan kasih sayang:

  1. Kalau kt fb ni kena share kt org yg banyak hutang..moga bg manfaat kt dia.

    Tp tula muda2 lg ada yg muflis kerana hutang. Lg2 hutang kad kredit. Minta jauhlah dr bebanan hutang kita ye

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar