Followers

Tuesday, March 4, 2014

tempahan produk frozen dibuka sepanjang minggu


"karipap pusing" inti ayam / daging / sardin : rm5.00 / pack.  inti kentang : rm4.00/ pack

cucur badak frozen : rm4.00 / pack
sardin roll : rm4.00 / pack




samosa ayam : rm4.00 / pack


donut : rm3.00 / pack

tak sempat nak masak breakfast dan prepare minum petang ?
jangan risau... PRODUK FROZEN lah penyelesaiannya..
keluarkan dari fridge than goreng. tak payah nak ke kedai dah.
boleh di masak bila2 sahaja. 

*** 1 pack ada 10 biji

++ produk frozen mama lynn memang takde additional bahan pengawet ye. yang paling penting cara u alls simpan untuk mengekalkan rasa dan ketahanan produk.

in shaa Allah sekali rasa pasti nak lagi. ramai sangat customer yang repeat order produk frozen kami dan dah jadi regular customer pun. jom cepat2 oder by msg @ call 011-11646607


++ COD di sekitar pusat bandar shah alam , pusat bandar klang, kapar , meru dan kawasan2 sekitar yang terdekat. tempahan untuk kenduri pun mama lynn ambil cuma kalau lebih dari 300 biji kena bayar deposit dulu.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. Assalamualaikum kak lynn.. wahh aiskrim goreng tak jual ke? nak cari frozen punya... dah mengidam suami isteri ni. hehee ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. walls da produce aiskrim goring.. hehe ekceli klu aiskrim goring rugi beli. buat sendiri senang sgt2.. just perlu ada roti potong ngan aiskrim. mula2 letak roti then letak 1 scoop aiskrim atas roti tu. then letak lagi sekeping roti atas dia.. tekap guna mug sampai terpotong . tepi tu tekan ngan garpu... siap utk digoreng

      Delete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar