Followers

Thursday, March 13, 2014

segmen : sihat bersama SHAKLEE


syukur ke hadrat Allah , hari ni mama lynn akan melancarkan segmen : sihat bersama SHAKLEE. ekceli GIVEAWAY dari mama lynn akan bermula pada 15.3.2014  (jangan lepaskan peluang menang hadiah best) . apapun, setelah berbincang 2 hala bersama sponsor maka tercetuslah idea untuk menghasilkan segmen ni. kira dalam minggu ni mama lynn create 1 segmen dan 1 giveaway. sedikit sebanyak dengan segmen ni dapatlah kita semua berkongsi sedikit pengetahuan mengenai produk kesihatan SHAKLEE.




SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Warganegara Malaysia
2. Mempunyai blog sendiri
3. Buat entri bertajuk  "segmen : sihat bersama SHAKLEE "
4. Letak banner di atas dan link kan dengan entri ini.
5. Like page FB Vitamin keluarga shakle'e  
 +++ make sure u all letak link fb korang ye. senang mama lynn nak semak betul ke u all dah like
6. Lengkapkan  slogan ni " Saya sukakan produk shaklee kerana......... " (tidak lebih 15 patah perkataan)
7. Tinggalkan link entri penyertaan di ruangan komen entri ini. 
8. Penyertaan dibuka mulai 13.3.2014 hingga 20.3.2014 (seminggu je) 



amacam senang tak syarat-syarat penyertaan segmen ni ? tak susah mana pun. agak2 kalau malas nak taip entri u all boleh copy paste je entri mama lynn ni. at least ada gak effort nak menang hadiah kan ++ hadiahnya produk kesihatan yang memang the best .


 hadiah yang best untuk segmen ni adalah....................





tapi bukan botol besar tau .. korang akan dapat yang botol depan tu. stok untuk SEBULAN. dalam tu ada 330 biji. tak ke best hadiah segmen ni. tak rugi pun kalau korang nak join. mama lynn akan pilih 1 pemenang berdasarkan SLOGAN yang terbaik.


mama lynn nak wish gud luck untuk semua yang bakal menyertai segmen ni. in shaa Allah by isnin (17.3.2014) ni mama lynn akan update senarai peserta. sape kata join segmen ni merugikan. sekadar buat entri dapat hadiah yang best macam ni. 



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

23 pesanan kasih sayang:

  1. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/03/segmen-sihat-bersama-shaklee.html

    facebook
    https://www.facebook.com/mohdazman.borj

    ReplyDelete
    Replies
    1. azman, tq di atas penyertaan.. nantikan pengunguman pemenang pada 21.3.2014 ye

      Delete
  2. Joined :)

    http://blogiveaway87.blogspot.com/2014/03/segmen-sihat-bersama-shaklee.html

    ReplyDelete
  3. saya join :)

    http://my-contest.blogspot.com/2014/03/segmen-sihat-bersama-shaklee.html

    fb liker #38 id: kopi pasta

    ReplyDelete
  4. salam sis,
    mencuba nasib

    http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/03/segmen-sihat-bersama-shaklee.html

    name fb: https://www.facebook.com/nadrahismail

    ReplyDelete
  5. http://www.syuhadasalleh.my/2014/03/segmen-sihat-bersama-shaklee.html

    ReplyDelete
  6. http://lalazarryn.blogspot.com/2014/03/segmen-sihat-bersama-shaklee.html

    ReplyDelete
  7. terima kasih buat semua yang turut serta menjayakan segmen mama lynn ni.boleh la semak senarai peserta di http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2014/03/senarai-peserta-segmen-sihat-bersama.html. gud luck =)

    ReplyDelete
  8. InsyaAllah nanti saya join gak.. kira ada 2 GA la di blog lynn kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..consider ada 2 segmen/GA.. lama lg nnt free jmput la join ye

      Delete
  9. saya join
    http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/segmen-sihat-bersama-shaklee.html

    ReplyDelete
  10. join..bismillah..
    http://thesilentfreezesoul.blogspot.com/2014/03/segmen-sihat-bersama-shaklee.html
    https://www.facebook.com/sitiazura.salamat

    ReplyDelete
  11. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/03/segmen-sihat-bersama-shaklee.html

    ReplyDelete
  12. http://geeazielove4eva.blogspot.com/2014/03/segmen-sihat-bersama-shaklee.html

    fb: https://www.facebook.com/geeazieLove

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum mama... sheila joined ya..

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2014/03/segmen-sihat-bersama-shaklee.html

    fb : sheila salim (boo) https://www.facebook.com/sheila.shahfiekry

    ReplyDelete
  14. senarai peserta setakat 12.10tgh 19.3.2014

    http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2014/03/senarai-peserta-segmen-sihat-bersama.html

    ReplyDelete
  15. join..
    http://www.jiesusanos.com/2014/03/segmen-sihat-bersama-shaklee.html

    ReplyDelete
  16. senarai terkini sehingga 8.40pg 20.3.2014

    http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2014/03/senarai-peserta-segmen-sihat-bersama.html

    ReplyDelete
  17. Salam.Saya Join!!

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2014/03/segmen-sihat-bersama-shaklee.html

    ReplyDelete
  18. kemaskini terkini senarai peserta di :

    http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2014/03/senarai-peserta-segmen-sihat-bersama.html

    ReplyDelete
  19. http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/03/segmen-sihat-bersama-shaklee.html

    FB : https://www.facebook.com/?q=#/aiiiNiiiwan?ref=tn_tnmn

    ReplyDelete
  20. TUMPANG LALU KAK LYNN ~

    (^_^) ANDA DI TAG!!! SPECIAL GIVEAWAY {HADIAH - handphone MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://www.tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. SENARAI PESERTA TERKINI

    http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2014/03/senarai-peserta-segmen-sihat-bersama.html

    *** pemenang akan diumumkan by lunch hour 1.4.2014

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar