Followers

Wednesday, March 19, 2014

segmen : sihat bersama SHAKLEE (TEMPOH SEGMEN DILANJUTKAN)



MOHON PERHATIAN !!!

memandangkan penyertaan segmen ; sihat bersama SHAKLEE kurang mendapat sambutan bila hanya 7 peserta je yang turut serta dan due segmen akan tamat pada esok hari (20.3.2014), mama lynn hari ini dengan rasa berbesar hati membuat makluman yang segmen ini akan DILANJUTKAN SEHINGGA 30 MAC 2014.

eh korang tak nak menang ALFALFA dari SHAKLEE ke ? syarat-syarat penyertaan pun tak la susah mana. rugi la kan kalau peluang dapat produk kesihatan ni dilepaskan begitu sahaja. kalau u all tak nak guna produk tu boleh je dijadikan hadiah buat yang tersayang.

pada yang nak join ..... jom cepat2 ambil bahagian. SLOGAN yang terbaik akan diumumkan sebagai pemenang. 

klik SINI untuk menyertai


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. Assalamualaikum mama. nak join. hehehe ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. jemput join skali.... mana tahu rezeki mak buyung sorang ni kan

      Delete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar