Followers

Wednesday, March 19, 2014

Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe



hari ni mood mama lynn untuk blogwalking dan join segmen la pulak. terjumpa segmen yang best + kebetulan mama lynn memang xde power bank lagi. mana la tahu kalau2 ada rezeki kan. u all yang berminat boleh je klik banner untuk penyertaan. wish me luck. in shaa Allah

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

9 pesanan kasih sayang:

  1. good luck lynn! :) kite pun nk join jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan tak join... mana tahu kan rezeki farisha =)

      Delete
  2. Singgah melawat dari segmen yang sama. Salam kenal and happy blogwalking :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete
  3. done follow # 493 # Jom Blogwalking
    http://zafirahzarrae.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sudi singgah sini. membalas kunjungan asap

      Delete
  4. Sambil menanti pemenang..
    Eira bw sini..
    Jom join GA ni pulak..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/03/havoc-giveaway-by-isabella-idura.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum & Hi :)
    Terima kasih diatas penyertaan Segmen Mini Power Bank Rakan Blogger sebelum ini. Segmen ini akan memasuki fasa kedua dimana 9 peserta akan dipilih menggunakan Random.Org dan salah seorang daripada mereka nanti berpeluang untuk memiliki Mini Power Bank yang ditawarkan.
    Nantikan pengumuman 9 peserta tersebut di blog Zam pada minggu ini ya ;)

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar