Followers

Wednesday, March 19, 2014

penangan enti GA buat stat naik mencanak



kalau ikutkan blog mama lynn ni suam-suam kuku pengunjungnya tapi dalam seminggu ni sambutan terhadap entri yang satu ni sangat-sangat menggalakkan. mungkin angkanya tak la sebanyak mana tapi dah cukup buat mama lynn tersenyum dan gembira.

sebagai blogger memang menjadi idaman setiap entri yang dihasilkan mendapat perhatian umum. tak sangka pulak impact dari GA mama lynn ni besar rupanya even yang join GA tu belum cecah 50 orang. sedar tak sedar rupanya penganjuran GA atau segmen membantu stats di blog kita meningkat. lepas ni boleh la mama lynn fikirkan GA dan segmen lain pulak disamping memantapkan hasil penulisan. 

pada yang berminat nak menang hadiah misteri dari mama lynn boleh la singgah SINI untuk penyertaan ye. tarikh tamat GA ada lebih kurang 3 minggu ++ lagi. ape pun terima kasih buat semua supporter. sekarang mood blog walking mama lynn pun dah membuak-buak...

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

10 pesanan kasih sayang:

  1. Assalamualaikum mama. wahh bestnya ~~~

    ReplyDelete
  2. thanks singgah dan komen di blog akak..

    datang sini& follow Lynn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak kamsiah. ape pun salam perkenalan ye

      Delete
  3. salam..

    best kan bila blog dapat perhatian dan banyak pengunjung..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg happy sgt ..macam self motivate jugak untuk terus blogging

      Delete
  4. wahh..bagus2.. kena buat GA selalu hehe..btw tahniah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah akan buat selalu tp xde la tiap2 bln ..tq ye

      Delete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar