Followers

Tuesday, March 18, 2014

macam nak join business SHAKLEE je

kalau u all nak tahu segmen : sihat bersama SHAKLEE yang mama lynn anjurkan tu telah mendapat tajaan dari kakak mama lynn . kakak mama lynn merupakan salah seorang agen SHAKLEE yang sah. bila melihat pencapaian kakak dalam 4 bulan mama lynn bagaikan dah terpesona dengan aura SHAKLEE . manakan tidak , keberkesanan produk dan juga sangat BERBALOI-BALOI kalau jadi pengedar ni.

terasa macam nak jadi pengedar sah jugak. sebelum ni kakak mama lynn offer nak sponsor keahlian tapi mama lynn pulak jual mahal. agak2 kalau gedik2 sikit pujuk kakak dapat tak keahlian percuma tu ? memang best la kan jadi pengedar atas dasar suka-suka boleh jana extra income. dari cubaan bulan pertama 2 angka sekarang da capai 3 angka dan hint nak capai 4 angka tu macam dah nampak. isshh rugi la kan kalau sekadar jadi pengguna je. asyik duk promo tapi x jadi ahli rugi la kan.

u all kalau berminat nak join pun boleh la pm kakak mama lynn kat facebook beliau. kalau nak shopping produk kesihatan SHAKLEE pun boleh. in shaa Allah keberkesanan produk tak jadi pertikaian dah. memang tip top. kalau tak takde la abah mama lynn repeat VIVIX . dah nak masuk botol ketiga dah.

mama lynn in shaa Allah memang nak turut serta sebagai pengedar sah tapi tunggu kembalinya dari menunaikan umrah nanti. kalau sekarang bajet tak berapa nak cukup untuk register keahlian. tapi kalau orang nak sponsor sekarang pun boleh sign in as pengedar sah (free sape x nak kan).


Hana Kamarul  017-2100247


SHAKLEE ni disamping kita guna sambil-sambil tu boleh la kita jana pendapatan tambahan. mana tahu kalau-kalau ianya dapat membantu u all. lagipun bila produknya bagus memang customer akan sentiasa demand dan repeat order. jangan lepaskan peluang ni.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

  1. Assalamualaikum mama. kita pun guna shaklee. selamat pagi, sheila singgah sambil menabung sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke.. nnt boleh l amik set berpantang jugak ye shiela..

      Delete
  2. Bila dah rasai keberkesanan produk memang akan terus jatuh chenta kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe... lagi2 bila kesihatan makin better kan

      Delete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar