Followers

Friday, March 21, 2014

done follow semua peserta "Kisah Dongeng Mama Lynn 2nd Giveaway"

pagi ni mama lynn ambil masa kejap untuk follow semua peserta giveaway mama lynn  "Kisah Dongeng Mama Lynn 2nd Giveaway". setakat pukul 8.00 pagi ni peserta dah pun mencapai 30 orang. kira ok la jugak penyertaan dalam masa 7 hari GA dianjurkan. tapi ada gak 1 @ 2 blog mama lynn tak dapat nak follow. tak tau nape susah sangat nak follow. dah try klik tapi tak berjaya lagi.

semalam mama lynn tak sempat nak menulis entri. hari ni tengok la petang-petang sikit. hari ni kat office agak pack jugak cos pagi ni ada metting, mayb selesai tengahari ni. then lunch hour lak da janji ngan BFF nak g lepak kat rumah dia. masuk office nanti la baru ambil mood menulis.

buat semua yang rajin nak bersegmen kat belah kanan u all tu ada 2 stick post berkaitan ngan GA dan segmen yang mama lynn anjurkan. kat situ ada details. rajin-rajinkan diri klik dan join ye.

semak senarai peserta   GA "Kisah Dongeng Mama Lynn 2nd Giveaway" di:


Senarai Peserta "Kisah Dongeng Mama Lynn 2nd Giveaway"


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar