Followers

Friday, March 21, 2014

bila ku kalut di pagi hari




both muka bajet2 gedik + perasan cun dengan bantuan camera360. alkisah ada cerita plak ngan shawl hitam mama lynn ni.  nak dijadikan cerita pagi ni mama lynn dah buat shawl ni berlubang. kalut nak bersiap g kerja punya pasal. sudahnya terpaksa la campak dalam plastik sampah je.

mama lynn memang sangat2 comfort bila mengenakan shawl atau apa-apa jenis tudung yang tak ber awning macam syria tu. dah lama sangat x pakai tudung ada awning. boleh dikatakan semua tudung mama lynn yang berawning kat rumah tu dah selamat dijadikan syria pun.

kena cari jugak sehelai shawl hitam macam ni. walaupun harganya sangat la murah tapi ni jugak la yang menjadi favorite mama lynn. senang nak pakai + match ngan semua baju. kira color yang paling safe la kan.

morale of the story lain kali kalau nak iron baju kena allert la kan ngan heat iron tu. karang x pasal-pasal berlubang baju u all. ni bukan pengalaman pertama mama lynn tapi dah kesekian kalinya repeat the same situation. bukan rezeki diri ni. kena selalu positif.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar