Followers

Wednesday, February 12, 2014

2 minggu tanpa entri

wahh bersawang da blog kecik mama lynn ni . huhuhu bz sangat ke sampai x sempat langsung nak update blog. bukan malas cuma 2 minggu ni kesihatan mama lynn turun naik. alhamdulillah feel better rite now. cuma masih ada kahak yang bersisa kat tekak mama lynn ni.

once da menaip ada la plak idea nak menulis kan. story teller memang macam ni. hehe.. lepas je kena back pain haritu mama lynn kena demam panas pulak. start demam masa mama lynn balik kampung en suami. KEDAH panas sangat di siang hari. panas dia buat kepala mama lynn sakit sangat + demam pun menyinggah. balik kampung untuk wedding cousin en suami tapi mama lynn tak dapat nak menolong langsung. tapi bab selera makan ok je.selebihnya masa mama lynn lebih banyak terbaring menahan sakit. hahaii lagi-lagi bila mula-mula nak demam tu. air mata sedih tu mula la gugur (tak tahan sakit sebenarnya).

demam mama lynn berlanjutan sampai mama lynn balik kapar balik. isnin minggu lepas mama lynn memang apply cuti. selasa ngan rabu tu sambung MC. minggu lepas 2 hari je la mama lynn kerja. dalam masa 2 minggu tu 3x mama lynn berulang alik ambil ubat. 1st tu sebab back pain, 2nd time isnin lepas ambil ubat demam + sakit2 sampingan dan sabtu lepas ni mama lynn ke klinik sebab sakit tekak dan batuk teruk. suara mama lynn totally dah macam rock star. tekak pun perit. paling teruk tidur malam asyik terjaga, kesian kat en suami terganggu tidurnya. sesekali sakit macam ni lah gayanya. memang lama nak baik. redha je la dengan ujian Allah. moga terhapus dosa-dosa kecil mama lynn.

da sihat ni rasa bersyukur sangat-sangat. bukan pe kalau x sihat tu nak buat apa pun serba tak kena. nak update blog jauh sekali. tq Allah di atas nafas yang masih dipinjamkan ni. hari ni terdetik nak update blog cos kebetulan mama lynn join GA yang kawan blogger mama lynn INTAN BERLIAN anjurkan. dah alang-alang tu buat jugak la 1 entri . kot kot dapat mengubat kerinduan pembaca. hahaa .. sangat perasan kan. in shaa Allah will update latter =) ngan entri yang lebih menarik.. doakan mama lynn sihat ye. 


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. Assalamualaikum lynn. semoga cepat sembuh ya. rajin-rajin minum air suam.. elak keluar rumah time cuaca panas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq shiela.. tu la pasal. mmg x tahan panas . bahang dia mmg buat sakit kepala

      Delete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar