Followers

Friday, January 24, 2014

new product : sardin roll frozen home made




pagi-pagi da buat posting tentang produk makan. mesti u alls semua lapar kan. hehe.. kali ni mama lynn nak introduce produk baru dari dapur rumah mama lynn. "SARDIN ROLL FROZEN" . tak mahal mana pun. hanya rm4.00 per pack. 1 pack ada 10 biji. inti sardinnya tak pedas mana, sesuai sangat kalau u alls nak goreng pagi-pagi as breakfast untuk asben ngan anak-anak u alls.

order ni terbuka kepada sesiapa yang tinggal di sekitar kapar, meru , klang dan shah alam .. mama lynn sediakan penghantaran percuma di pekan kapar, meru, pusat bandar klang dan pusat bandar shah alam.

macam mana nak order ?
senang je. u alls boleh msg, call, whatsapp atau call mama lynn di 011-11646607. in shaa Allah sekali rasa pasti nak lagi.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

7 pesanan kasih sayang:

  1. Assalamualaikum kak, macam sedap je! nak order! sheila duk area sg bloh. hehehe.. teringin (",)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sg buloh belah mana tu ? klu nak whatsapp r msg ye

      Delete
  2. Assalammualaikum sis, klu xkeberatan blh tak share step by step nk buat or gulung sardin roll. Ros mmg buat frozen jual tp tuk sardin roll ni baru je start dlm 1-2week. Resepi semua ada cuma.problemnya cara.nk buat gulungan bg cantik tu xbrp pndai.

    ReplyDelete
  3. rose, klu nak belajar nnt boleh call 011-11646607. nak cerita kat blog susah skit.. hehe

    ReplyDelete
  4. Bestnyer...nmpk sardin roll tu..akk bleh tunjukajar x cara nk watnyerrr...sy cukup tertarik dgn cara gulung tu...

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar