Followers

Friday, January 24, 2014

Guess The Emoji

TERJEBAK. ok fine mama lynn da terjebak ngan games ni. Guess The Emoji. walaupun nampak macam games budak2 dan senang sebenarnya jenuh jugak nak berfikir. sape penah main games ni cuba share pengalaman korang ngan mama lynn.

apa yang buat games ni best bila kita da blur tahap gaban kita ley mintak tolong kat kawan2 via facebook share. x pun ley je mintak hint atau jawapan terus. tapi kalau pakai guna hint korang punya coins akan kena tolak. rugi la kan. baik tanya kat kawan2 korang je.

sebelum buat entri ni saje la google "Guess The Emoji" hahai siap ada link jawapan untuk semua stage. comfirm x enjoy bila ada jawapan kan. tak thrill la nanti. 

kalau korang nak test minda cepat2 download games ni. kat play store pun ada. free ke pun kan. mama lynn da sampai level 9. ada la saje tengok jawapan dia skit tapi x best main tipu camtu.. jangan main tipu tau..  ape pun enjoy your games.


 ni dia contoh soalan yang korang kena teka. ngan gambar-gambar yang diberikan kena la korang fikir apa jawapannya. jenuh gak mama lynn nak pikir soalan senang ni. hahaa.. TRENDING dan games ni.



LUCKY STAR


PEARL HARBOUR


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

  1. Assalamualaikum kak, susah gak main ni. mula tu tengok suami main macam senang. bila dah install, adoii sakit pula bila stuck lama2 kat level tu. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tau xpe. tp yg tak bestnya ada membe share skema jwpn. hahai langsung jd x mencabar

      Delete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar