Followers

Thursday, January 9, 2014

entri pendek : kaunter


pagi ni mama lynn bertugas di kaunter jabatan till 1 tgh ni. saje nak share pic kaunter jabatan kejuruteraan, mbsa yang dah berubah wajah ni. tak siap lagi sebenarnya. kerusi pun pakai yang lama dulu. tak sabarnya nak lihat fully finished. confirm korporat sangat ala-ala opis swasta.

entri pendek je . xde public sampai lagi updated blog kejap sambil tengok-tengok komen yang masuk then usha stats blog. bila lagi nak capai SEO ni. hahaha berangan je la. takde cerita best pagi ni. tak bape gemar share topik yang sama ngan blogger lain. hahahaa.... kadang2 mungkin ya. sebab tu la blog ni lagi banyak cerita personal kan. 

kalau u alls ada apa-apa cadangan untuk memeriahkan blog yang suam-suam kuku jangan segan-segan komen kat sini. lately ni semangat blogging pun dah down. hehe... jumpa nanti ye .. #KERJAKERASJOM!!!!


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. Replies
    1. x fully siap lg ni , nnt sy update yg terkini ye... tunggu siap sepenuhnya nnt

      Delete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar