Followers

Thursday, January 23, 2014

cantik dengan SF beauty


hari ni time jalan-jalan on the way ke shopping mall tadi berselisih la ngan akak-akak jabatan taman, mbsa. hahai nak pengsan ada orang tegur muka mama lynn berubah. glowing ke ? takde la makna cantik pun cuma bila guna produk yang satu tu ni wajah u alls akan kelihatan sihat dan berseri. yang penting rona gelap pun akan hilang. 

bestnya produk ni sebab kesan positif dia u alls boleh dapat dalam tempoh 7 hari.ia akan memudarkan parut dan cela yang degil. yang pasti kulit wajah yang kasar dan berlubang tu akan perlahan-lahan melicin. ianya juga sangat sesuai bagi kulit berjeragat dan berjerawat.

SF beauty. dah bertahun jugak la mama lynn setia ngan produk ni. kalau dulu sebagai pengguna, sekarang mama lynn jual sekali. kalau nak order jangan segan-segan call / msg / whatsapp atau wechat mama lynn di no 011-11646607.

HARGA yang mama lynn tawarkan memang berbaloi-baloi.  kalau nak loose package pun ada.
  • set lengkap :  hanya RM 90.00 untuk Semenanjung Malaysia  & RM 95.00 untuk Sabah & Sarawak  (dapatkan dengan harga lebih rendah dengan pembelian lebih dari 2 set )
  • set percubaan  : hanya RM 70.00 untuk Semenanjung Malaysia & RM 75.00 untuk Sabah & Sarawak  






p/s : tak cuba tak tahu. jom cepat2 dapatkan produk SF Beauty
♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar