Followers

Wednesday, January 22, 2014

Cantik Dengan SF Beauty Dengan Harga Yang Lebih Murah Dari Pasaran

MAKLUMAT PRODUK 

sf sabun kecantikan 

natural dan bersih dengan vitamin E menolong meningkatkan metabolisme kulit, merencat proses penuaan dan meningkatkan keanjalan kulit. mengekalkan kelembapan semulajadi untuk lebih segar, licin dan bersih.

sf krim malam 

bahan semulajadi yang dirumus untuk menghilangkan jeragat, bekas jeragat disamping memutih dan memberishkan kulit menjadikan kulit halus dan bersih.

sf krim siang 

bahan semulajadi yang dirumus sebagai pelindung UV disamping melembab, melembut dan menyihatkan kulit.


 

 Panduan Penggunaan
*cuci muka dengan sabun 2 kali sehari.
*gunakan krim malam pada malam hari.
*gunakan krim siang pada siang hari (sebagai pelindung UV).
*sapuan kedua krim adalah nipis sahaja. jika kulit kering , basahkan hujung jari dengan air bagi memudahkan sapuan krim.
 
jika diawal penggunaan muka terasa pedih, hentikan penggunaan krim malam tetapi teruskan dengna krim siang dan sabun. selepas 2 atau 3 hari gunakan semula krim malam. antara kesan awal biasa adalah terasa gatal ditempat yang bermasalah dan pengeluaran minyak yang berlebihan (biasanya kesan ini hanya sementara dan akan beransur kurang). kadangkala bagi kulit yang kurang mendapat penjagaan sebelumnya akan berlaku sedikit pengelupasan HALUS di bahagian yang bermasalah.
kulit akan mendapat kelembapan semulajadi dan terasa halus dalam tempoh 1 hingga 3 minggu. krim malam boleh dikurangkan penggunaannya selepas hasil yang diharapkan diperolehi (seminggu 2 atau 3 kali sahaja).

Harga 
  • set lengkap :  hanya RM 90.00 untuk Semenanjung Malaysia  & RM 95.00 untuk Sabah & Sarawak  (dapatkan dengan harga lebih rendah dengan pembelian lebih dari 2 set )
  • set percubaan  : hanya RM 70.00 untuk Semenanjung Malaysia & RM 75.00 untuk Sabah & Sarawak 

  
pada yang berminat bolehlah hubungi Pengedar SF Beauty Shah Alam - Klang: 
Lynn Kamarul 011-11646607 melalui msg, whatsapp, wechat @ call

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar