Followers

Tuesday, January 7, 2014

BR1M : Permohonan Dibuka Sehingga 31 Januari 2014


mama lynn bukan blogger yang berpihak strictly kepada mana-mana parti politik. tapi PENTING untuk mama lynn  share info berkenaan BRIM 2014 ni. takut jugak andai ada yang terlupa yang tarikh tutup pendaftaran BRIM 2014 akan berakhir 31 Januari 2014 ni. u alls ada masa lebih kurang x sampai sebulan lagi untuk membuat permohonan.

pada yang dah pernah dapat BRIM sebelum ni kalau ada nak kemaskini no tel, pekerjaan, nama bank, no akaun bank, alamat emel dan alamat surat menyurat terkini boleh buat secara online je. kat bawah ni mama lynn ada share link untuk u alls updated. 




oppsss.... another info, kalau sebelum ni u alls apply dengan status bujang dan sekarang u alls dah berkahwin kemaskini perlu dilakukan dengan mengisi borang BRIM dan dihantar ke pejabat LHDNM berhampiran.  

mama lynn tak mahu komen panjang-panjang. nasihat mama lynn cepat-cepatlah ye buat permohonan bagi yang layak. HAK RAKYAT tak boleh kita nafikan.  

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. Tq share info..tapi saya tak layak huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. knp x layak lizz... xpe la next time cuba la apply k

      Delete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar