Followers

Monday, December 23, 2013

i-city buat ke sekian kali

alkisah isnin minggu lepas sempat jugak ke i-city, shah alam. again buat sekian kalinya. kali ni acara as a tourist guide bawak family en asben jalan-jalan. setiap kali pegi ada je yang berubah. i-city sangat-sangat suka buat pembaharuan. sekarang ni da ada muzium lilin kot.. haha tapi x masuk pun. entah berapa ringgit la ongkosnya kan. nama pun i-city. kalau takde duit jangan berangan la nak have fun sangat.
 
bagi mama lynn takde apa yang mama lynn excited sangat nak enjoy kat dalam ni + pegi pun belum bergaji. so kami lepak2 santai je lah layan orang jauh. anak-anak je la yang paling excited pun. menangis-nangis nak main itu dan nak beli ini. yang termampu bolehla diturutkan... hehe rabak poket ayah.
 
yang penting family hav fun together. even da lewat malam then esok pagi nak kerja pun redah jugak. bahagia melihat mereka di depan mata. itulah nilai kekeluargaan. nak berkumpul ramai-ramai macam ni memang susah. teringat pulak dengan arwah ayah mertua. sempat jugak arwah ke i-city. al-fatihah .. moga arwah tenang di sana.
 
puas meronda kat i-city sambung plak shopping kat uptown , shah alam. kali ni mama lynn surrender. esok nak kerja+ badan rasa flat kepenatan. join anak bujang tidur dalam kereta sementara menunggu yang lain shopping sakan. terpisat-pisat jugak la menahan mengantuk.
 
next entri jalan-jalan PD pulak ye. best x best holiday PD seharian tanpa bermalam. tu pun sebab kehabisan cuti mama lynn + en asben pun dapat cuti sehari je.
 
 


















♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. seronok ya kat i-city,urm..akak macam biasa tau lihat kelibat mama lyn ni..stay kat mana ya ?maaf tanya..kot kenal kan hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh kenal ke kak ? sy stay kat kapar. keje kat majlis bandaraya shah alam

      Delete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar