Followers

Monday, December 9, 2013

cerita gerik : wedding cousinku

"pengantin baru khabil & mus"
alkisah 29 november lepas mama lynn join mak abah dan adik beradik balik grik. balik kali ni cos anak menakan ibunda mama lynn kawin. majlis menyambut menantu lah kan cos cousin mama lynn ni lelaki. 3 hari 2 malam berkampung di gerik. balik kali ni kami check in hotel. bukan apa, abah mama lynn kerap ke tandas waktu malam. kalau tidur umah sedara toilet jauh la pulak. x larat abah mama lynn nak berulang.
 
kami check in kat hotel gerik. rate per nite murah sangat-sangat. rm70 pernite untuk bilik yang ada 2 katil kelamin. 2 malam baru rm140 kan. berbaloi-baloi. hotel mak mama lynn belanja. penuh jugak la kami anak-beranak stay kat bilik hotel tu. by turn jugak la tidur atas toto ngan katil. mujur jugak la cousin mama lynn hantar toto ngan bantal buat back up.
 
ikutkan memang la banyak rumah sedara mara yang kami boleh tumpang tapi sesekali amik angin pekan gerik pun best jugak. heaven sangat lepak kampung. cuma pengalaman yg da x boleh dapat sekarang "mandi sungai". kalau dulu pantang balik kampung. sungai akan jadi port kami adik-beradik beraksi.
 
g wedding cousin x amik pun gambar ngan pengantin. mujur la adik mama lynn sempat snap sekeping gambar pengantin baru tu. hehe manakan tidak masa pengantin berarak dan bersanding , mama lynn sibuk membantu mak cik mama lynn edar door gift kepada tetamu. hehe ni je la yang mama lynn rajin nak tolong. balik jauh-jauh ni M besar mama lynn pun boleh tahan jugak.
 
panjang berjela pulak entri ni. jom intai-intai gambar kami adik-beradik yang bajet comell . in shaa Allah kalau rajin, cepat la mama lynn updated blog ni. kesian sangat sawang pun dah penuh ni.
 
 























p/s : baru perasan gambar puteri bongsu xde..
♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

3 pesanan kasih sayang:

  1. waa kemain posingannyer tu...semua cun2 tau...saya hari tu ader gi pekan gerik bestkan....

    ReplyDelete
  2. hehe xde mana cun Nye. aah gerik heaven..

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada cousin Mama Lyn..moga kekal hingga ke Syurga..amin!
    cantik2 posing...hehe..

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar