Followers

Tuesday, November 12, 2013

stats : sukanya tengok pageviews even suam-suam kuku



baru tulis entri dah gedikss nak tengok stats kat blog. hari ni mood blogging memang terlebih-lebih rajin. ternyata entri Borang Permohonan Dan Syarat-Syarat BR1M 3.0 2014 menjadi pilihan di hati pembaca.
 
bila usha stats blog sendiri , now mama lynn realize yang kita as blogger kena ada topic yang orang memang looking for dan memberi input kepada mereka. bukan sekadar entri kosong cerita sendiri . tapi memandangkan blog mama lynn ni blog peribadi, comfirm akan sentiasa ada cerita tentang kehidupan mama lynn.
 
pageviews untuk entri tersebut 98 setakat 4.11 petang ni. entri tu mama lynn publish awal pagi tadi. nak tengok-tengok jugak if rating tu boleh berubah ke tak. who knows kan. just wish me luck alls. semangat membara untuk meneruskan berblog ni.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

  1. ni kira entry seo la ni..

    tahniah lynn :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jarang2 dapat jadi entri seo ni. pasni semangat skit blogging. pagi ni check da 145 . berbunga jugak hati

      Delete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar