Followers

Tuesday, November 12, 2013

lost world of tambun : legging rm29.90

seperti yang dijanjikan dis week mama lynn nak bercerita tentang family day bahagian jalan, jab kejuruteraan , mbsa. kali ni biar bersiri pulak, saje je nak bagi orang ternanti-nanti (ada ke nak tunggu entri dari mama lynn ni). nak bercerita dalam satu entri panjang berderet pulak nanti. takut kawan-kawan blogger mama lynn bosan pulak.
 
nak dijadikan cerita mama lynn tak bawak legging @ swim suit untuk mandi. memandangkan kalau nak main split kat dalam lost world of tambun tu kena pakai legging @ swim suit , mama lynn beli jugak kat kedai jualan di situ. punya la excited nak mandi, kalah budak-budak + ruginya kalau tak mandi puas-puas kan.
 
masa belek2 saiz tu mama lynn tengok ada 2 saiz je. kalau x silap L dan XXL. kalau pakai L comfirm fit sangat so mama lynn decide ambil XXL. rasa selesa sikit cos x ketat pun. just nice la pakai. mujur jugalah baju T yang mama lynn pakai bersaiz labuh, consider sopan jugak lah.
 
RM29.90 untuk sehelai legging. pasni ada dah seluar nak mandi kalau g holiday. nak beli swim suit memang x la + buruk rupanya kalau mama lynn yang pakai.
 
next entri mama lynn akan share apa yang ada kat dalam lost world of tambun tu. mana tahu pasni u alls teringin nak ke sana. boleh la buat survey dulu kan. gedikkss je kan. hehe..

just nice untuk mama lynn , yang pasti ada tulisan & logo "lost world of tambun"

 


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

6 pesanan kasih sayang:

  1. cepat2 la update mama lynn . leyla memang cadang nak pergi sana . survey gambar kat tenet macam nak tak nak je bagi gambar .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok dear.. in shaa Allah akan updated laju2.. hehe tp xde byk sgt gmbr pun. tp mama lynn akan cuba cr gmbr2 lain utk rujukan k

      Delete
  2. wow nice trip :D

    namesherry.com

    ReplyDelete
  3. seronok juga sana besarkan macam2 ada..

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar