Followers

Monday, November 18, 2013

lost world of tambun : hadiah cabutan bertuah


hari ni sambung balik cerita family day mama lynn kat "lost world of tambun". consider as last entri bout it. entri lepas mama lynn ada cerita tentang cabutan bertuah yang mama lynn dapat masa dinner kat restoran simpang tiga 9 November lepas.
 
jom kita intai apa yang mama lynn dapat. memang surprised la cos kat rumah baru anak-anak mama lynn buka hadiah. kat sana x sempat pun nak intai dapat hadiah apa.
 
cuba teka apa isinya ?

yang ni cabutan untuk tukar-tukar hadiah.
 kami diarahkan menyediakan hadiah bernilai rm10 setiap seorang. mama lynn suka dapat burung ni. mula-mula x tau function dia apa. the end en suami yang jumpa button kecil kat batu-batu depan dahan tu ha. tekan je burung pun berkicau. lagi best kalau ada noise kat keliling yang agak kuat burung ni berkicau jugak.
 
 
yeayyy mama lynn suka dapat blender baru. un expect pun dapat blender. macam tahu2 je blender kat umah mama lynn tu tak berapa elok. hehe da officially digunakan sabtu lepas. better la guna dari simpan kan. cuma selang2 guna ngan blender lagi satu. blender lagi satu tu kalau da guna banyak kali cepat je panas pastu xnak pusing dah. after few moment baru boleh guna balik.
 
hope next time dapat lagi cabutan bertuah (x kira la dapat event ape pun). moga-moga tuah tu sentiasa ada untuk diri mama lynn . in shaa Allah.....

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. dapat hadiah yang diperlukan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy for tahat.. hehe kat luar rm100 jugak la blender tu

      Delete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar